Centrāltirgum pieguļošās autostāvvietas Maskavas ielā turpmāk apsaimniekos Rīgas satiksme
Par autostāvvietām Centrāltirgus teritorijā būs iespējams norēķināties ne vien izmantojot skaidru naudu, bet arī elektroniskās banku norēķinu kartes, kā arī mobilo tālruņu aplikācijas.
Runā Rīga
2016. gada 1. jūlijs, 16:38

Centrāltirgum pieguļošās autostāvvietas Maskavas ielā turpmāk apsaimniekos Rīgas satiksme

Jauns.lv

Piektdien, 1. jūlijā, Centrāltirgum pieguļošo autostāvvietu Maskavas ielā apsaimniekošana nodota Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme", par kuru izmantošanu jāveic apmaksa atbilstoši B zonas tarifam. Stāvvietu darba laiks darba dienās ir no plkst. 8:00 - 20:00, sestdienās no plkst. 9:00 - 17:00, bet pārējā laikā, kā arī svētdienās un svētku dienās, pakalpojums ir bez maksas. Norēķināties par autostāvvietu pakalpojumu Maskavas ielā būs iespējams, izmantojot banku norēķinu kartes, kā arī īsziņu vai mobilo lietotni.

“Uzsākot sadarbību ar Rīgas satiksmi par Centrāltirgum pieguļošo autostāvvietu apsaimniekošanu Maskavas ielā, īstenojam mūsu pircēju vēlmi, lai par autostāvvietām Centrāltirgus teritorijā būtu iespējams norēķināties ne vien izmantojot skaidru naudu, bet arī elektroniskās banku norēķinu kartes, kā arī mobilo tālruņu aplikācijas. Līdz ar norēķinu pakalpojumu attīstību tirgum pieguļošajās autostāvvietās esam pārliecināti par jaunu pircēju piesaisti Eiropas lielākajam tirgum,” uzsver Andris Morozovs, AS “Rīgas Centrāltirgus” valdes loceklis.

Regīna Zommere/Foto: Ieva Čīka/ LETA Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību