Cilvēkus izbrīna stipri dīvaina auto kluba himna, kurā zib pat kukluksklans
Visnotaļ dīvaino „Voyager” kluba himnu iedziedājis pats Normunds Jakušonoks.
Sabiedrība
2016. gada 2. jūlijs, 07:28

Cilvēkus izbrīna stipri dīvaina auto kluba himna, kurā zib pat kukluksklans

Jauns.lv

Ar specifisku kreativitāti izcēlies "Chrysler Voyager" auto klubs, kura lepnums – himna - nupat atguvusi jaunu elpu, no jauna uzmirdzot internetā. Kluba himnas video rullītis vienaldzīgos neatstāj: nevar lāgā saprast, vai te smieties, vai raudāt. „Kas tas vispār tāds bija, ko es tikko redzēju?” – tā materiālu komentē tviterī.

Kukluksklans un karaoke

Video sākas ar iespaidīgu un pat visai draudīgu kluba biedru izbraukšanu no garāžām, vicinot dažādus karogus un demonstrējot kluba biedriem piederošos „Chrysler” ģimenes auto visā to godībā. Turpinājumā kluba biedri atrāda savu brīvā laika pavadīšanas manieres, saskandinot kausus, dziedot karaoki un aizrautīgi darbojoties ap saviem auto. Tiktāl viss būtu labi. Taču tad tajā sāk notikt  manāmi dīvainas lietas.

Lielā ātrumā braucošiem „Voyager” ceļā stājas ekstrēmo rasistu – kukluksklana - drānās tērpušies vīrieši, kuriem rokās ir koka krusti. Tad nu drosmīgie „Voyager” šoferi brāžas virsū klana biedriem, nodzenot tos no ceļa un pie viena sadragājot tiem rokās esošos kristietības simbolus. Kluba pārstāvis Oskars, kurš savu uzvārdu nevēlējās atklāt, stāsta, ka kukluksklans klipā parodēts tamdēļ, ka himnas vārdos ir rīmes starp „fani” un „klani”.

Iedziedājis pats Jakušonoks

„Mes esam lepni, ka mēs „vojādžera” fani! Un to mums nespēj liegt nekādi citi klani!” skan vārdi, kuri iedziedāti pa virsu deviņdesmito gadu stilā sakomponētajai mūzikai. Izrādās, ka gods iedziedāt auto kluba himnu ticis grupas „Labvēlīgais Tips” mūziķim Normundam Jakušonokam.

„Savulaik man bija privātais šoferis un mēs braukājām apkārt ar „Voyager”. Tad nu man arī palūdza iedziedāt kluba himnu,” savu saistību ar klubu skaidro Jakušonoks. Viņš gan apgalvo, ka nav redzējis videoklipa gala versiju.

Internetā klipu pamatīgi nopeļ

Visai asu kritiku kluba himnas videoklipam veltījuši ne mazums sociālo tīklu lietotāju:


Kasjauns.lv/Foto: Youtube, Picautos