Traģiski beidzas selfija uzņemšana 17 gadus vecam puisim Rēzeknē. VIDEO
Kādam 17 gadus vecam jaunietim selfija uzņemšana uz lielveikala jumta beidzās ar kritienu un smagām traumām. Mediķi šobrīd cīnās par puiša dzīvību.
112
2016. gada 7. jūlijs, 20:00

Traģiski beidzas selfija uzņemšana 17 gadus vecam puisim Rēzeknē. VIDEO

Jauns.lv

Pašbildes jeb selfija uzņemšana kādam jaunietim Rēzeknē uz 12 metrus augsta lielveikala reklāmas fona beidzās ar kritienu un smagām mugurkaula traumām. Jaunietis ar helikopteru nogādāts Rīgā, kur viņam veica sarežģītu operāciju. Mediķi cīnās par viņa dzīvību.

Otrdien, 5. jūlijā, vēlu vakarā Rēzeknē uz kāda lielveikala jumta jaunietis nolēma uzņemt selfiju uz lielveikala reklāmas fona 12 metru augstumā. Tas beidzās ar kritienu, un 17 gadu vecais jaunietis guva smagas mugurkaula traumas. Palīdzēt steidzās mediķi un glābšanas dienests. Mediķiem vēl nāksies cīnīties par jaunieša dzīvību. Trešdien pievakarē ar katastrofu medicīnas centra helikopteru puisis nogādāts Rīgā, vēsta LTV raidījums „Panorāma”.

Kāds garāmgājējs otrdien neilgi pirms pusnakts pamanījis jaunieti, kurš atrodas uz ēkas, mēģinot fotografēties, uztaisot selfiju. Pēc neilga laika kādā brīdī kāja paslīdēja un  pusaudzis nokrita no trīs metru augstuma nevis uz zemes, bet uz zemāka līmeņa jumta.

„Ugunsdzēsēji glābēji cietušo uzlika uz imobilizācijas dēļa un no trešā stāva nogādāja lejā līdz mediķu automašīnai,” Latgales Reģionālajai televīzijai sacīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģiona brigādes Rēzeknes daļas komandieris, kapteinis Viktors Ščavinskis.

Lielveikals, no kura krita jaunietis, atrodas vecā piena konservu kombināta teritorijā. Tur ir viegli pieejamas vecās vēl padomju laikā izbūvētās ugunsdrošības trepes, pa kurām kāpjot jebkurš pārgalvīgais var riskēt ar savu dzīvību. Policijai šobrīd nav pamata veikt izmeklēšanu, jo tas bijis nelaimes gadījums, nav pamata uzskatīt to par jelkādu iespējamo vardarbību.

Tādēļ policija aicina iedzīvotājus nebūt pārdrošiem un neizvēlēties ēkas kā ekstrēmu ekskursiju objektus. Tāpat policija aicina vecākus pārrunāt ar saviem bērniem šādus gadījumus, kad atrašanās līdzīgās bīstamās vietās ir tiešs drauds gan veselībai, gan dzīvībai.

Sīkāk par nelaimes gadījumu Rēzeknē skatieties videosižetā.

Kārotais fotoattēls beidzas ar smagām traumām Kasjauns.lv/Foto: /Video: LTV „Panorāma”

Tēmas