Prastā dzerstiņā Mangaļos atrodas vīrietis, kuru meklēja starptautiskā līmenī
Mangaļos dzērumā ālējas starptautiskā meklēšanā izsludināts vīrietis. (Attēlam ir ilustratīvs raksturs - rakstā minētais vīrietis dzēra šņabi, nevis alu.)
112
2016. gada 13. jūlijs, 10:35

Prastā dzerstiņā Mangaļos atrodas vīrietis, kuru meklēja starptautiskā līmenī

Jauns.lv

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieki Mangaļos aizturējuši kādu starptautiskā meklēšanā izsludināts vīrieti, kurš bija dzērumā ālējies un traucējis naktsmieru, informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Pirmdienas, 11.jūnija, naktī pašvaldības policijas darbinieki saņēma informāciju par kādu skaļu kompāniju, kura apkārtējo namu iedzīvotājiem traucē naktsmieru.

Ierodoties notikuma vietā, pamanīti trīs vīrieši un viena sieviete. Viens no kompānijā esošajiem vīriešiem bija manāmā alkohola reibumā. Vīrietis streipuļoja, neorientējās apkārt notiekošajā un skaļi bļaustījās, izsakot cieņu aizskarošas frāzes par policijas darbiniekiem, bet pēc tam izmeta šņabja pudeli blakus esošajos krūmos.

Pārbaudot visu personu datus, konstatēts, ka viens no notikumā iesaistītajiem vīriešiem izsludināts starptautiskajā meklēšanā. Abi vīrieši aizturēti un nogādāti dežūrdaļā, kur vienam no viņiem sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos sabiedriskā vietā tādā alkohola reibumā, kas aizskar cilvēka cieņu. Savukārt no starptautiskā meklēšanā izsludinātā vīrieša noskaidrota nepieciešamā informācija meklēšanas iniciatoram, bet pēc tam persona atbrīvota.

Likums paredz, ka par atrašanos sabiedriskā vietā tādā reibuma stāvoklī, kas aizskar cilvēka cieņu, izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu līdz 140 eiro.

BNS/Foto: Shutterstock