112
2016. gada 15. jūlijs, 18:00

Atklāta krāpšanās ar nelikumīgi pavairotām festivāla "Positivus" biļetēm

Jauns.lv

Valsts policija vakar aizturējusi kādu jaunieti aizdomās par nelikumīgi pavairotu festivāla "Positivus" biļešu pārdošanu, informēja Valsts policija.

Vakar policija saņēma informāciju par kādu personu, kura ar interneta starpniecību tirgo nederīgas biļetes uz festivālu "Positivus".

Pārbaudot saņemto informāciju, Brasas iecirkņa policisti vakar Rīgā aizturēja 1994.gadā dzimušu jaunieti.

Pašreizējā informācija liecina, ka jaunietis tirgojis biļetes, kuras bijušas nelikumīgi pavairotas, tādējādi biļetēm bijis viens numurs.

Nelikumīgās darbības tika atklātas pēc tam, kad cilvēki ar biļetēm, kas nopirktas no jaunieša, bija devušies uz koncertu, lai saņemtu īpašās festivāla apmeklētāja aproces. Kad vairāki cilvēki bija vērsušies iestādē ar identiskām biļetēm, radās aizdomas par krāpniecību.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. Pašreizējā informācija liecina, ka apkrāptas vairākas personas. Patiesais apkrāpto skaits un citi notikušā apstākļi tiek precizēti izmeklēšanā.

Lai nekļūtu par krāpnieku upuriem, policija aicina biļetes uz koncertiem un festivāliem iegādāties tikai oficiālajās tirdzniecības vietās.

LETA