112
2011. gada 6. janvāris, 15:19

Tīrot ielu, ar paceltu kausu iebrauc "Galleria Riga" nojumē

Jauns.lv

Naktī uz ceturtdienu, veicot sniega tīrīšanas darbus Dzirnavu ielā, Rīgas pilsētas ielu tīrītājs ar paceltu kausu iebraucis tirdzniecības centra "Galleria Riga" nojumes jumtā, biznesa portālam "Nozare.lv" atzina tirdzniecības centra "Galleria Riga" direktors Arnis Veisbārdis.

Tika bojātas nojumes metāla konstrukcijas un izsists viens stikls. "Patlaban tiek veiktas darbības, lai novērstu šos bojājumus," sacīja Veisbārdis.

Pagaidām tirdzniecības centra direktors norāda, ka grūti komentēt potenciālos zaudējumus, bet tie būšot tehniskie izdevumi par stikla nomaiņu un metāla konstrukcijas iztaisnošanu.

Kā ziņots, tirdzniecības centrs "Galleria Riga" kvartālā starp Dzirnavu, Blaumaņa, Brīvības un Tērbatas ielu tika atvērts 2010.gada 22.oktobrī. Projekta realizācijā ieguldīti vairāk nekā 100 miljoni eiro (70 miljoni latu), kas ir gan projekta attīstītāja "Patollo" investīcijas, gan bankas "Nordea" līdzfinansējums.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Galleria Rīga" apsaimniekotāja SIA "Patollo" īpašnieki ir Dānijas uzņēmums "Titan Invest", kam pieder 82,05% kapitāla daļu, un Luksemburgas kompānija "Acacia Sarl Acacia" ar 17,95% kapitāla daļu.

LETA