Kas ir Elmāra Taņņa jaunā pavadone? FOTO
Elmārs Tannis ar savu pavadoni Andru festivālā “Positivus”.
Sabiedrība
2016. gada 20. jūlijs, 13:40

Kas ir Elmāra Taņņa jaunā pavadone? FOTO

Jauns.lv

Restorānu īpašnieks Elmārs Tannis, kurš jau trīs gadus ir šķīries, aizvadītās brīvdienas pavadīja kādas daiļas dāmas kompānijā. Viņi kopā baudīja festivālu “Positivus” Salacgrīvā.

Piecdesmitgadīgais Tannis ar gados jaunāku pavadoni klausījās vairākus koncertus, devās pastaigā uz jūru. Kā novēroja Kasjauns.lv, Džona Ņūmena koncertā viņš dāmai aplika arī roku. Kasjauns.lv abus sastapa arī pusnaktī pēc koncerta, kad pāris satraukts noskatījās, kā mediķi cenšas pie samaņas dabūt kādu pusaugu meiteni, kas, iespējams, apreibinošu vielu dēļ gulēja zemē bezpalīdzīgā stāvoklī.

Vaicāts, kas ir viņa pavadone, Elmārs Tannis draudzenes vārdu atklāt nevēlējās, koķeti sakot, ka tas nav svarīgi. Taču Kasjauns.lv noskaidroja, ka Elmārs festivāla gaisotni izbaudīja kopā ar Andru Stiebru, kura, kā vēsta viņas profils facebook.com, ir grāmatvede uzņēmumā “Alandeko”. Savukārt pavāra paziņas zina teikt, ka Elmāra kopā būšana ar blondo dāmu esot “vien tāda dauzīšanās” un abu starpā esot tikai draugu attiecības. Iespējams, ka tā ir. Jo februārī kasjauns.lv bija liecinieki, kā Tannis Valentīndienā izvēlējās rokassprādzi, sakot, ka to dāvināšot draudzenei, bet “Positivus” festivāla laikā viņš portālam atzina, ka Andra nebija tā sieviete, kuru viņš gatavojās pārsteigt Valentīndienā.

Atgādinām, ka Elmārs Tannis pirms trim gadiem šķīrās no sievas Ilzes, ar ko laulībā tika pavadīti 18 gadi. Kanādā dzimušais atraktīvais pavārs Latvijā ieradās 90. gadu sākumā, kad viņš uzsāka restorānu biznesu, kā arī iepazinās ar Ilzi. Viņi apprecējās un ģimenē auga trīs bērni – Deins (21), Natālija (20) un Robijs (14).


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Uldis Valters