RīgaTV 24 ēterā olimpiskā nedēļa: Andra Kiviča sarunas ar Latvijas olimpiešiem
Kultūra
2016. gada 22. jūlijs, 20:21

RīgaTV 24 ēterā olimpiskā nedēļa: Andra Kiviča sarunas ar Latvijas olimpiešiem

Jauns.lv

Tuvojoties Vasaras Olimpiskajām spēlēm, kas no 5.- 21.augustam notiks Brazīlijā Riodežaneiro, RīgaTV 24 skatītājiem piedāvās sarunas ar Latvijas olimpiešiem.

No 25.-29.jūlijam Tv ēterā būs raidījuma ‘’Rampas ugunis’’ īpašā – olimpiskā nedēļa, kurā būs iespēja redzēt vairākas raidījuma vadītāja Andra Kiviča sarunas ar  latviešu sportistiem, kas Latviju pārstāvēs šajā olimpiādē, gan arī nesuši mūsu valsts vārdu startējot citās vasaras Olimpiskajās spēlēs.

Par dzīvi un sportu, sasniegumiem un kritumiem, ģimeni un vaļaspriekiem stāstīs izcilais riteņbraucējs Māris Štrombergs, kurš nesīs Latvijas delegācijas karogu Rio Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā, vieglatlēte šķepmetēja Madara Palameika, pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs. Par iepriekšējām - 2012.gada Vasaras olimpiskajās spēlēm, kas norisinājās Londonā, ‘’Rampas ugunīs’’ stāstīs ceturtās vietas ieguvēja vieglatlēte, tāllēcēja Ineta Radēviča, kura pēc olimpiādes, saņemot balvu kā Latvijas labākā sportiste, paziņoja par karjeras beigām. Redzēsiet arī interviju ar basketbola treneri Igoru Miglinieku, kurš 1988.gadā Vasaras Olimpiskajās spēlēs izcīnīja zelta medaļu PSRS izlases sastāvā, bet 1992.gadā Vasaras olimpiskajās spēlēs Apvienotās komandas sastāvā izcīnīja 4. vietu.

Raidījums “Rampas ugunis” ēterā katru darbadienu pulksten 14.00 un 19.00.

Olimpiskā nedēļa ievadīs raidījuma “Rampas ugunis” jauno – jau 3. sezonu, kas pēc vasaras pārtraukuma ar tiešraidēm atsāksies 1. augustā.

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto