Traģiskā negadījumā Turlavas pagastā gājis bojā vīrietis
Apgāžoties automašīnai, tās vadītājs gājis bojā.
112
2016. gada 24. jūlijs, 10:14

Traģiskā negadījumā Turlavas pagastā gājis bojā vīrietis

Jauns.lv

( Ziņa papildināta 11:48) Vakar Kurzemē ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā 50 gadus vecs vīrietis, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Negadījums noticis ap plkst.21 Turlavas pagastā, kur 1967.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel Astra Caravan" nobrauca no ceļa, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Apgāžoties automašīnai, tās vadītājs gājis bojā.

Vēl sestdien ap plkst.22 Rīgā, Burtnieku ielā 37, automašīna "Mercedes Benz" uzbrauca gājējam, 2005.gadā dzimušam zēnam, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Vakar vakarā negadījums noticis arī Ērgļos, Priežu ielā, kur karjera teritorijā 1995.gadā dzimis vīrietis, vadot krosa motociklu, krita un guva miesas bojājumus. Viņš pēc negadījumā nogādāts slimnīcā. Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā, 1969.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu "Ducati Monster", netika galā ar tā vadību, uzbrauca ceļa apmalei un apgāzās. Motocikla vadītājs hospitalizēts.

Vēl vakar Jelgavā, Romas ielā 58, 1977.gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā nokrita no velosipēda. Pēc kritiena viņš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Kandavā, Liepu ielā, 1993.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi Coupe" iebrauca grāvī un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs, kurš tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.


LETA / Foto: Edijs Pālens/LETA