Nikni gājēji un autobraucēji. Brīvības iela uzarta kā lauks. FOTO
Sabiedrība
2016. gada 28. jūlijs, 18:37

Nikni gājēji un autobraucēji. Brīvības iela uzarta kā lauks. FOTO

Jauns.lv

Cilvēki vēl nepaguva beigt satraukties par remontdarbiem Krišjāņa Barona ielā, kā par vieniem vienīgiem ierakumiem tika pārvērsta arī Brīvības iela.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka no 21. jūlija sākušies ceļu seguma atjaunošanas darbi Brīvības ielā, kā dēļ iedzīvotājiem jārēķinās ar būtiskiem satiksmes ierobežojumiem gandrīz visā ielas garumā.

Remontdarbi ne tikai radījuši automašīnu sastrēgumus, padarījuši sarežģītāku gan riteņbraucēju, gan kājāmgājēju ikdienu, bet arī draud kavēt ap 400 reģionālo maršrutu virzienā no Rīgas uz Valmieru, Cēsīm, Siguldu, Madonu, Ādažiem, Vangažiem, Mālpili un citām apdzīvotām vietām Rīgas un Vidzemes plānošanas reģionā un otrādi, Kasjauns.lv uzzināja VSIA “Autotransporta direkcijā”.

Tikmēr Rīgas domes Satiksmes departamentā Kasjauns.lv uzzināja, ka būvniekam ir noteikts par nepieciešamību nodrošināt gājēju kustību ietvju seguma atjaunošanas laikā Brīvības ielā.

Kā atzina būvdarbu veicēji, visneērtākais posms gājējiem būvdarbu laikā ir tieši posms no Gaisa tilta līdz G.Zemgala gatvei, kur ietve ir apvienota ar veloceļu. Tāpat būtiski apgrūtināta gājēju pārvietošanās ir dēļ pazemes inženierkomunikāciju remontdarbiem, kuri notiek paralēli ietves seguma nomaiņas darbiem, informē departamentā.

Kā novērojām, cilvēki nekautrējas savu sašutumu par ievērojamiem apgrūtinājumiem arī Brīvības ielā paust publiski tviterī.

 

 

 


Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders