Dārza mājā Daugavpilī vīrietis noslepkavo sievieti un sadedzina viņas līķi
Lai izvairītos no atbildības par pastrādāto noziegumu vīrietis aizdedzināja māju un atstāja notikuma vietu.
112
2016. gada 1. augusts, 22:08

Dārza mājā Daugavpilī vīrietis noslepkavo sievieti un sadedzina viņas līķi

Jauns.lv

Likumsargi par sievietes slepkavību un līķa sadedzināšanu dārza mājā Daugavpilī aizturējuši kādu vīrieti, informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Ksenija Belova.

VP 4.maijā saņēma informāciju, ka Daugavpilī dega kāda vasarnīca, un notikuma vietā atrasts sadedzis nenoskaidrotās personas līķis. Ekspertīzes laikā konstatēts, ka tas ir 1968.gadā dzimušās sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

27.jūlijā Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki, veicot operatīvās un izmeklēšanas darbības, par slepkavības izdarīšanu pastiprinošos apstākļos aizturēja 1979.gadā dzimušu vīrieti.

Policijas darbiniekiem izdevās noskaidrot, ka starp cietušo sievieti un 1979.gadā dzimušu vīrieti, atrodoties alkohola reibumā, bija izcēlies konflikts, kas pāraudzis kautiņā, kā rezultātā sievietei tika nodarīti letāli miesas bojājumi.

Lai izvairīties no atbildības par pastrādāto noziegumu vīrietis aizdedzināja māju un atstāja notikuma vietu.

Pret vīrieti ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 117.panta jeb par slepkavību pastiprinošos apstākļos. Viņam piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Šādam noziegumam Krimināllikumā paredzētais sods ir mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no desmit līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas

BNS / Foto: Shutterstock