Meklē Romānu. Viņš reibumā nozadzis brāļa mašīnu un kopš piektdienas ir pazudis
Pirms sešām dienām alkohola reibumā Romāns Šišlo no brāļa mājām nozaga auto un aizlaidās nezināmā virzienā. Viņa meklēšanā iesaistījušies gan radinieki, gan policija. Viņš ir „uz korķa” un var izdarīt dažādas nejēdzības, sagādājot nepatikšanas līdzcilvēkiem.
112
2016. gada 2. augusts, 07:05

Meklē Romānu. Viņš reibumā nozadzis brāļa mašīnu un kopš piektdienas ir pazudis

Jauns.lv

Gan Valsts policija, gan radinieki meklē Romānu Šišlo, kurš, būdams kunga dūšā, 26. jūlija naktī paņēmis brāļa sievas automašīnu un aizlaidies nezināmā virzienā. Tā kā cilvēks ir bez auto vadīšanas tiesībām un ilgstoša „plosta” laikā, viņš nopietni apdraud sevi un ikvienu uz ceļa.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes sabiedrisko attiecību pārstāve Daiga Valdmane Kasjauns.lv pastāstīja, ka policija iesniegumu par vīrieša pazušanu saņēmusi 28. jūlijā un kopš tā laika par viņa atrašanās vietu nav nekādu ziņu. Meklēšana izsludināta arī sociālajos tīklos:

„Tā kā cilvēks ir bez auto vadīšanas tiesībām un ilgstoša „plosta” laikā, viņš nopietni apdraud sevi un ikvienu uz ceļa. Viņš ir bez mobilā telefona, tāpēc viņa meklēšana ir apgrūtināta. Ikvienu, kurš ir redzējis viņa aizdzīto auto („Chrysler Voyager”, valsts reģistrācijas nr. - nr. JO 7594 ) lūdzu ziņot policijai vai viņa brālim.

Romāns pēdējos divus gadus bija palīgs savam brālim aitu cirpējam Jurim Levānam Kuldīgas pusē. Ar šo ziņu uzrunājam tos, kuri dienu plāno pavadīt pie ūdenstilpnēm, īpaši tos, kuri peldēsies Alsungas, Ēdoles un Tukuma ezeros, kuri atrodas autoceļu tuvumā. Nav izslēgts arī variants, ka vadītājs iemidzis un ceļš turpinājies zem ūdens. Lai arī kādas blēņas ir strādājis Romāns, mēs ceram viņu atrast dzīvu un veselu.

Droši vien labā ziņa ir tā, ka nav nekādu ziņu. Sliktās ziņas jau izplatās zibens ātrumā un būtu nonākušas ne tikai līdz mums, bet plašsaziņas līdzekļos un sociālajos tīklos. Jāsaka gan, ka šāds ilgstošs klusums, patiesi sāk biedēt, jo neskatoties, ka ziņots policijai, apzvanīti radi, radu radi un visi zināmie draugi - ne vēsts par cilvēku vai automašīnu. Reizēm cilvēki apreibinošo vielu ietekmē darbojas apbrīnojami viltīgi. Tā tas bija arī šoreiz. Naktī uz 27. jūliju, izmantojot, ka mājinieki guļ, cilvēks ielavījās telpā, kurā, kā iepriekš bija novērojis, tiek noglabātas auto atslēgas, paņēma tās un ar auto „aidā dzīvē”. Diemžēl šāds piedzīvojums var sagādāt visādus liktenīgus pārsteigumus gan pašam dzīves baudītājam, gan cilvēkiem, kurus viņš sastaps savā ceļā.

Romāns jau arī iepriekš ir atļāvies šāda veida izklaides un tajās gadījušās arī dažādas ķibeles viņam un līdzcilvēkiem. Lai mazāk nepatīkamu pārsteigumu viņam un citiem, lūdzu, dalieties ar šo ziņu un atradīsim šo zelli. Visas cerības uz jūsu atsaucību, jo policija ir pārbaudījusi visas datu bāzes un vēl nekas sodāms (par laimi) nav fiksēts ne par auto, ne cilvēku”.

Visiem, kuriem kas zināms par pazudušo Romānu Šišļo un nozagto automašīnu „Chrysler Voyager” lūgums ziņot viņa radiniekiem - pa tālruni 26130779, 28441257 vai 28704668 jeb policijai 63374412.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook