Svarīga informācija laulātajiem, kuri savas atslēgas atstāja uz Gaujas tilta
Ej pakaļ savam mīlestības simbolam, jo uz tilta tā vairs nav!
Novadu ziņas
2016. gada 2. augusts, 13:39

Svarīga informācija laulātajiem, kuri savas atslēgas atstāja uz Gaujas tilta

Jauns.lv

Ja savā kāzu dienā slēdzenes, kas apliecina mīlestību un kopābūšanu līdz nāvei, piekarināji uz tilta pār Gauju, informējam, ka to tur vairs nav.

Uz tilta pār Gauju Siguldā kāzu dienā karinātās simboliskās atslēgas var saņemt pie tilta būvniekiem, informēja uzņēmumā "Latvijas Valsts ceļi".

Kā skaidro LVC, ņemot vērā to, ka ir sākti Gaujas tilta remontdarbi autoceļa Inciems-Sigulda desmitajā kilometrā, atslēgas no margām tiks noņemtas. Kāzinieki, kas vēlas savas atslēgas paņemt, var vērsties pēc tām pie būvniekiem.

Vienlaikus apmeklētāji tiek aicināti nekādā gadījumā neiet aiz būvdarbus norobežojošām konstrukcijām, jo tas ir bīstami. Atslēgas var paņemt līdz oktobrim.

Atslēgas jāpieprasa būvdarbu vadītājam Jevgenijam Rožkovam - 26395372.

Kā ziņots, 25.jūlijā sākti tilta pār Gauju Siguldā pārbūves darbi, kas ietver seguma pārbūvi un gājēju ietvju paplašināšanu. Tilta augšteces puses remonts ilgs līdz oktobra beigām, savukārt otru tilta pusi remontēs nākamgad. Visi darbi tiks pabeigti nākamā gada jūlijā. Būvdarbu izmaksas ir 778 000 eiro ar pievienotās vērtības nodokli. Darbus veic SIA "Rīgas tilti''.

LETA/Foto: Ieva Lūka/LETA