Āgenskalnā par logu dauzīšanu aiztur divus iereibušus vīriešus
Aculiecinieks pamanījis divus vīriešus, kuri netālu esošajai izglītības iestādei dauza demontētajiem logiem stiklus.
112
2016. gada 4. augusts, 21:33

Āgenskalnā par logu dauzīšanu aiztur divus iereibušus vīriešus

Jauns.lv

Āgenskalnā kārtības sargi par logu dauzīšanu aizturējuši divus iereibušus vīriešus, informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Trešdien, 3.augustā, vēlā vakara stundā pašvaldības policisti devās uz izsaukumu Āgenskalnā, kur kāds aculiecinieks pamanījis divus vīriešus, kuri netālu esošajai izglītības iestādei dauza demontētajiem logiem stiklus.

Ierodoties notikuma vietā, apsekota aculiecinieka norādītā teritorija un pamanīti divi vīrieši. Vienam no vīriešiem, ieraugot policijas darbiniekus, no rokām izkrita alus pudele. Kamēr personai tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos publiskā vietā ar atvērtu alkoholiskā dzēriena iepakojumu, tikmēr otrs vīrietis jutās ļoti atbrīvojies un no savas jakas iekškabatas izņēma savu alus pudeli un policijas darbinieku klātbūtnē padzērās. Tādējādi arī viņš tika pie protokola par dzeršanu publiskā vietā.

Savukārt, runājot par demontēto logu dauzīšanu, abi vīrieši kārtības sargiem sacīja, ka esot redzējuši stikla dauzīšanu, taču neko vairāk policistiem nestāstīšot.

Notikuma vietā konstatēti vairāki izsisti logu stikli. Pieņemts lēmums abus iereibušos kungus aizturēt un nogādāt Valsts policijā lietas apstākļu noskaidrošanai.

BNS/Foto: Edijs Pālens/LETA