Spīķeros populāri Rīgas pavāri aicina uz "Rīgas svētku restorānu". FOTO
Rīgas svētkos no viesmīlības staro un savus kulinārijas brīnumus nogaršot aicina arī "Vincenta" šefpavārs Mārtiņš Rītiņš.
Runā Rīga
2016. gada 13. augusts, 16:22

Spīķeros populāri Rīgas pavāri aicina uz "Rīgas svētku restorānu". FOTO

Jauns.lv

Šodien no plkst. 12:00 līdz 20:00 Rīgas svētku laikā Spīķeru centrālajā laukumā jau trešo gadu notiek Live Rīga organizētais “Rīgas svētku restorāns”, portālu Kasjauns.lv informē svētku rīkotāji.

Spīķeros šodien 17 Rīgas populārākie restorānu šefpavāri (Mārtiņš Rītiņš, Raimonds Zommers, Dzintars Kristovskis, Kaspars Jansons, Valters Zirdziņš u.c.) iepazīstina iedzīvotājus un pilsētas viesus ar sezonālajiem ēdieniem, kas pagatavoti no vietējiem produktiem.

Šogad Rīgas svētku restorāna tēma ir “Ar dabu šķīvī”, kas iezīmē tuvojošos Eiropas gastronomijas reģiona titulu 2017.gadā.

Paralēli vēderpriekiem “Rīgas svētku restorānā” skan arī dzīvā mūzika Mika Dukura, Beātes Zviedres, Līvas Dumpes un Alises Kantes izpildījumā.

Šogad Rīgas svētku restorānā piedalās un par apmeklētāju garšām rūpēsies: 3 Pavāru restorāns  “Tam labam būs augt”, „Avalon”, „B-Bārs”, “Entresol”,  “EQUUS”, „Kaļķu vārti”, “Kasha Gourmet”, „KID*”, “Le dome”, „MUUSU”, “Pagalms”, “Piens”, “Skyline Bar”, „Tinto”, „Valtera restorāns”, “Valmiermuižas vēstniecība Rīgā” un „Vincents”.

 

Karlīna Timofejeva / Foto: Lauma Kalniņa, Kristaps Lapiks