Savāda ģimenes drāma Rīgas centrā: iesaistīta policija un ugunsdzēsēji ar pacēlāju
Panika bijusi nepamatota - sievietei viss ir kārtībā.
112
2016. gada 22. augusts, 19:00

Savāda ģimenes drāma Rīgas centrā: iesaistīta policija un ugunsdzēsēji ar pacēlāju

Jauns.lv

Sestdien Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Pērnavas ielā, kur Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekiem bija nepieciešama palīdzība.

Kasjauns.lv Pašvaldības policijā uzzināja, ka notikuma vietā sastapti glābēji, kuri paskaidroja, ka saņēmuši informāciju par kādu pensionāri bezpalīdzīgā stāvoklī, kuras dzīvībai, iespējams, pastāv draudi.

Adresē sastapta arī izsaucēja, kura pastāstīja, ka viņas māte atrodas dzīvoklī kopā ar bijušo vīru, kurš never vaļā durvis. Sirmā kundze savas dienas pavada gultā un pati par sevi vairs nevarot parūpēties. Sarunas laikā konstatēts, ka izsaucēja ir manāmā alkohola reibumā, par ko liecināja neskaidrā runa, nestabilā stāja un alkoholam raksturīgā smaka.

Notikuma vietā glābēji, izmantojot pacēlāja kāpnes, caur atvērtu logu iekļuva dzīvoklī un atslēdza tā durvis. Mediķi nekavējoties pārbaudīja sirmās kundzes stāvokli, taču nekādus apdraudējumus viņas veselībai nekonstatēja.

Dzīvoklī sastapts arī iereibušais vīrietis, kurš paskaidroja, ka klauvēšanu pie dzīvokļa durvīm neesot dzirdējis, jo bijis iesnaudies. Savukārt par savu atrašanos dzīvoklī, vīrietis skaidroja, ka dzīvo kopā ar bijušo sievu un viņas māti.

Blakus istabā sastapta sirmā kundze, kura neizteica nekādas sūdzības par meitas vīru. Iereibusī sieviete, ieraugot dzīvesbiedru, sāka ar viņu konfliktēt un pārmest viņa izturēšanos vairāku gadu garumā.

Kārtības sargi abus iereibušos dzīvesbiedrus atdalīja un veica pārrunas, pēc kā konflikts atrisināts, proti, iereibušais vīrietis pameta dzīvokļa telpas. 

Kasjauns.lv/Foto: Agnese Gulbe/LETA