Šis pārītis atzīts par vislabāk "tjūnētajiem" skaistuļiem pasaulē. VIDEO
Kas par varenu, apskaužamu skaistumu! Apsveicam, apsveicam...
Sabiedrība
2016. gada 28. augusts, 12:01

Šis pārītis atzīts par vislabāk "tjūnētajiem" skaistuļiem pasaulē. VIDEO

Jauns.lv

Nav noliedzams, ka viņi izskatās pēc plastmasas lellēm, taču tieši tāds ir arī šo būtņu mērķis. Nule notikušajā estētiskās ķirurģijas izstādē Lasvegasā pāris atzīts par visskaistākajiem. Savā ziņā viņi dabūjuši tādu kā "tjūninga Oskaru".

Piksija Foksa un Džastins Džedlika velta visus savus spēkus, lai pēc iespējas vairāk izskatītos kā Bārbija un Kens. Pagājušajā nedēļā viņi saviem centieniem guva arī starptautisku atzinību, proti, Lasvegasā estētiskās medicīnas sasniegumu konferencē abus kronēja kā labākos no vislabākajiem šajā jomā. "Tā ir balva par to, cik daudz esam ieguldījuši, " teic mīlnieki. Viņiem konkurenci veidoja vēl vairāki desmiti no plastikas ķirurģijas atkarīgi ļaudis. Piksijai, kurai ir 26 gadi, un 35 gadus vecajam Džastinam tiekšanās pēc leļļu ideāla ir darbs, hobijs un dzīvesveids vienlaikus.

Vīrietis veicis jau vairāk nekā 90 operāciju un pie sasniegtā apstāties negrasās. „Prasīt, lai es apstājos, būtu tas pats, kas pateikt Pikaso negleznot” – ar šādu tēzi viņš raksturo savu aizraušanos. Ja reiz esi mākslinieks, nav iespējams piespiest sevi neradīt mākslu.

Savukārt viņa draudzene tikai relatīvi nesen izņēma ribas, lai varenie krūšu bumbuļi izskatītos vēl iespaidīgāki uz šmaugā vidukļa fona. Vairāk par daiļo pāri un viņu gaitām konferencē skaties video:

 


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas