Darba vietā Rīgā apzagts ventilatoru meistars
Ventilatoru meistars gan savu velosipēdu atguva.
112
2016. gada 2. septembris, 19:20

Darba vietā Rīgā apzagts ventilatoru meistars

Jauns.lv

Ceturtdien policisti saņēma ziņu no kāda ventilatora iekārtas meistara, kuram nozagts 800 eiro vērts velosipēds.

Valsts policijā informē, ka kādā tirdzniecības vietā Stirnu ielā bija nepieciešams ventilatoru iekārtu remonts, tādēļ uz to tika izsaukts meistars. Šis meistars uz darbu ieradās ar savu velosipēdu, kuru, ar veikala īpašniece atļauju, novietoja tirdzniecības vietas noliktavā.

Šī paša veikala noliktavā par krāvēju strādāja kāds 1971.gada dzimis vīrietis. Veicot darba pienākumus, krāvējs meistara riteni izstūma ārā uz rampas. Tajā pat momentā pie rampas pienāca kāds nezināms vīrietis, uzsēdās uz šī velosipēda un aizbrauca prom.

Meistars, konstatējis faktu, ka viņa ritenis ir nozagts, izsauca Valsts policiju, kura nekavējoties ieradās notikuma vietā.

Noskaidrojot notikuma apstākļus, kāda lieciniece minēja, ka zādzības īstenošanā piedalījies gan veikala krāvējs, gan vīrietis, kas šo riteni nozaga. Krāvējs gan attaisnojās, ka noliktavā nebija vietas, ritenis viņam traucēja, tāpēc arī izstūma to ārā. Vīrietis apgalvoja, ka tikai darījis savu darbu un ar zādzību viņam nav nekādas saistības.

Policija, veicot iespējamā zagļa meklēšanu, šīs pašas dienas vakarā aizturēja 1991.gadā dzimušu vīrieti un velosipēdu atgrieza īpašniekam.

1991.gadā dzimušais vīrietis pirms tam jau sodīts par mantiskiem noziegumiem.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess. Policija pārbaudīs arī otras iesaistītas personas saistību ar zādzību.

Kasjauns.lv/Foto: AFP/LETA/Scanpix