Tuvākajā laikā Pārdaugavā varētu pieaugt dzīvokļu zādzības: no cietuma iznākusi rūdīta banda. VIDEO
Galvaspilsētas kārtības sargi brīdina: tuvākajā laikā Pārdaugavā varētu pieaugt dzīvokļu zādzības. Iedzīvotāji aicināti savos mājokļos ierīkot signalizāciju.
112
2016. gada 6. septembris, 07:03

Tuvākajā laikā Pārdaugavā varētu pieaugt dzīvokļu zādzības: no cietuma iznākusi rūdīta banda. VIDEO

Jauns.lv

Likumsargi paredz, ka jau tuvākajā laikā Pārdaugavā varētu strauji pieaugt zādzību skaits. Proti, brīvībā nonākusi dzīvokļu apzadzēju grupa piecu cilvēku sastāvā, kas, pēc policistu domām, ir savas jomas speciālisti. Iepriekš šī grupa sirojusi tieši Imantā, Iļģuciemā un Bolderājā.

Policisti no cietuma iznākušo bandu saista ar desmitiem, iespējams, pat simtiem zādzību, vēsta LNT raidījums „Degpunktā”. Galvaspilsētas kārtības sargi aicina pārdaugaviešus īpaši pievērst uzmanību savu mājokļu drošībai.

Policija neslēpj, ka gan šie, gan citi kramplauži reti izvēlas mitekļus, kuros uzstādīta signalizācija. Protams, tas nedod simtprocentīgu garantiju, taču krietni vien samazina jūsu dzīvesvietas pievilcību ļaundaru acīs. Tāpat neatsverama ir arī apkārtējo cilvēku vērība.

Pirms dažām dienām no cietuma iznākušie kramplauži līdz šim darbojušies dienas laikā – no pulksten 9.00 līdz 12.00 un viņi it nebūt neizskatās pēc bandītiem, bet ir solīdi un gudri vīrieši. Pirms zādzības izdarīšanas viņi rūpīgi izpēta dzīvokļa saimnieku un viņu kaimiņu dienas režīmu un modrību. Policijas brīdinājumu Pārdaugavas iedzīvotājiem skatieties videosižetā.

Brīdina par Pārdaugavas zagļu bandu Kasjauns.lv/Foto: Vida Press, Edijs Pālens/LETA/Video: LNT „Degpunktā”