Rīgu apmeklēs Uzbekistānas Republikas delegācija
Runā Rīga
2016. gada 7. septembris, 23:10

Rīgu apmeklēs Uzbekistānas Republikas delegācija

Jauns.lv

Ceturtdien, 8.septembrī, pieredzes apmaiņas vizītē Rīgas domē viesosies Uzbekistānas Republikas delegācija.

Viesi tiksies ar Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas un Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas deputātu Ruslanu Pankratovu, iepazīsies ar Rīgas domes struktūru, funkcijām un darbu apmeklētāju apkalpošanā, satiksmes organizēšanā, kā arī finanšu plānošanā un pārvaldībā.

Rīgas pieredzi pilsētas attīstības plānošanā prezentēs Pilsētas attīstības departamenta Stratēģiskās vadības pārvaldes vadītājs Armands Krūze, savukārt īpašumu apsaimniekošanas, kā arī valsts un privātās partnerības jomā delegācijai izklāstīs Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs.

Vizītes laikā Uzbekistānas Republikas amatpersonas apmeklēs arī Spīķeru kvartālu, kur klātienē aplūkos realizēto projektu par teritorijas pārbūvi un labiekārtošanu.

Rīgā viesosies Uzbekistānas Republikas premjerministra pirmā vietnieka palīgs, Ekonomikas ministrijas, Finanšu ministrijas vadošās amatpersonas, kā arī Uzbekistānas reģionālās attīstības konsolidētā departamenta Djizakas, Namanganas un Taškentas pilsētu reģionu administrāciju nodaļu vadītāji.

Uzbekistānas Republikas delegācija apmeklē Latviju laikā no 4. līdz 10.septembrim. Vizīte tiek organizēta ANO Attīstības programmas gaitā un tās mērķis ir pieredzes apmaiņa un informācijas gūšana par Latvijas valsts un pašvaldību iestāžu darbu vietējās pārvaldības procesā, vietējās attīstības plānošanā un publisko pakalpojumu sniegšanā.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva / Foto: Edijs Pālens/LETA