Ziepniekkalnā kamuflāžas apģērbā tērpies uzbrucējs kāpņutelpā sadur vīrieti
Kārtības sargi apsekoja tuvāko apkārtni un pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti, kuru uzreiz aizturēja.
112
2016. gada 9. septembris, 10:33

Ziepniekkalnā kamuflāžas apģērbā tērpies uzbrucējs kāpņutelpā sadur vīrieti

Jauns.lv

Rīgā Pašvaldības policija aizturējusi kādu uzbrucēju, kurš kāpņutelpā ar papīra griešanai paredzēto nazi sadūris kādu vīrieti, informēja Rīgas Pašvaldības policija.

Policija trešdien saņēma informāciju par agresīvi noskaņotu vīrieti ar nazi kādā Ziepniekkalna daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā.

Ierodoties notikuma vietā, sastapts izsaucējs, kurš policistiem pastāstīja, ka devies uz mājām un kāpņu telpā saticis kādu iereibušu vīrieti, kurš ar papīra griešanai paredzētu nazi viņam uzbruka un iegrieza kājā.

Izsaucējs bija šokā un sākumā atteicās no mediķu palīdzības, taču, ņemot vērā zaudēto asiņu daudzumu, policisti izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus.

Kamēr uz notikuma vietu brauca mediķi, cietušais pastāstīja, ka uzbrucējs aizbēdzis ģērbies kamuflāžas biksēs ar zaļu naģeni galvā.

Kārtības sargi apsekoja tuvāko apkārtni un pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti, kuru uzreiz aizturēja. Cietušais atpazina pāridarītāju. Savukārt, pārmeklējot aizturēto, pie viņa atrasts uzbrukuma ierocis.

Vīrietis savas rīcības motīvus nepaskaidroja. Aizturētais nogādāts Valsts policijā, bet cietušais hospitalizēts.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA