Apbrīnojama izdoma! Policisti dzīvoklī Rīgā atkal aizver neparasto krānu, no kura tek alkohols. FOTO
Šādu uzparikti bija radījis ar izdomu pilnais nelegālais "uzņēmējs".
112
2016. gada 13. septembris, 14:06

Apbrīnojama izdoma! Policisti dzīvoklī Rīgā atkal aizver neparasto krānu, no kura tek alkohols. FOTO

Jauns.lv

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde bija saņēmusi operatīvo informāciju, ka kādā dzīvoklī Torņakalnā, iespējams, tiek tirgots nelegālais alkohols.

Septembra sākumā minētajā vietā ieradās Rīgas reģiona kriminālpolicijas darbinieki, kas specializējas nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanā, lai veiktu kratīšanu. Tās laikā likumsargi atklāja, ka mājas bēniņos ir novietota muca, kas piepildīta ar nezināmas izcelsmes alkoholu. 

No mucas uz stāvu zemāk esošo dzīvokli veda caurule. Kad klients gribēja nopirkt grādīgo dziru, pārdevējam atlika vien atgriezt krānu, un no tā plūda alkohols. 

Likumsargi aizdomās par alkohola tirdzniecību turpat aizturēja 1975.gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par šādiem likumpārkāpumiem.

Kratīšanas laikā policisti atsavināja 100 litru šķidruma ar alkoholam līdzīgu smaržu, kā arī 100 cigarešu “KISS” bez akcīzes markām un 20 cigarešu “NZ8” ar Baltkrievijas Republikas akcīzes markām. 

Šī gan nav pirmā reize, kad policija konstatē, ka šajā adresē tiek tirgota nelegāla grādīgā dzira. 

25.maijā Zemgales iecirkņa policisti aizdomās par alkohola tirdzniecību šajā pašā dzīvoklī uzsāka administratīvo lietvedību pret citu personu. Toreiz likumsargi vien pēc dzīvokļa rūpīgas izpētes atklāja neparasto sistēmu, ar kuras palīdzību alkohols tiek pievadīts dzīvoklim.

Saistībā ar nesen atklāto noziegumu pret 1975.gadā dzimušo vīrieti uzsākts kriminālprocess. 

Kasjauns.lv/Foto: Valsts policija