Piedalies konkursā un dodies uz leģendārās grupas "Placebo" koncertu 22.oktobrī Arēnā Rīga
Lai pateiktos uzticamajiem klausītājiem, šiem īpašajiem koncertiem Placebo atlasījuši daiļrades vispazīstamākās kompozīcijas, kuras noteikti neliks vilties nevienam.
Kultūra
2016. gada 14. septembris, 09:01

Piedalies konkursā un dodies uz leģendārās grupas "Placebo" koncertu 22.oktobrī Arēnā Rīga

Jauns.lv

Kasjauns.lv sadarbībā ar koncerta organizatoriem L Tips Agency piedāvā unikālu konkursu, kurā divdesmit divu dienu garumā Kasjauns.lv lasītājiem būs iespēja laimēt 2 ielūgumus uz koncertu katru dienu. Viss, kas ir jādara – jāatbild pareizi uz jautājumu (savu atbildi sūtot uz e-pastu konkurss@kasjauns.lv), un varbūt tieši Tu būsi viens no 10 laimīgajiem, kurš laimēs iespēju vērot Placebo 20 gadu jubilejas koncertu klātienē.

Konkursa uzvarētāji un pareizās atbildes:

- Pareizā atbilde uz pirmo jautājumu ir "Ashtray Heart". Laimīgā uzvarētāja ir Renāte Roga.

- Pareizā atbilde uz otro jautājumu ir "Deivids Bovijs". Laimīgais uzvarētājs ir Ziedonis Brēdiks.

- Pareizā atbilde uz trešo jautājumu ir "90. gadu vidū vairākas grupas nodēvēja sevi dažādu narkotiku nosaukumos, tāpēc PLACEBO nolēma nosaukt savu grupu vienīgās narkotikas vārdā, kura nedarbojas un nekaitē". Laimīgā uzvarētāja ir Vizma Ozoliņa.

- Pareizā atbilde uz cetruto jautājumu ir "Šo pašu dziesmu Placebo ir ierakstījusi arī kopā ar Deividu Boviju ("Without You I'm Nothing")". Laimīgā uzvarētāja ir Anita Markune.

- Pareizā atbilde uz piekto jautājumu ir "Filma iznāca 1998. gadā Apvienotajā Karalistē, un sižets ir par kādu britu žurnālistu, kurš izmeklē 70.gadu superstāra Braiena Sleida karjeru. "Velvet Goldmine"". Laimīgā uzvarētāja ir Kristīne Kulberga.

- Pareizā atbilde uz sesto jautājumu ir "2005. gadā". Laimīgā uzvarētāja ir Zane Puzaka.

- Pareizā atbilde uz septīto jautājumu ir "Franču valodā". Laimīgā uzvarētāja ir Agnese Treimane.

- Pareizā atbilde uz astoto jautājumu ir "Briselē". Laimīgā uzvarētājs ir Reinis Bergs.

- Pareizā atbilde uz devīto jautājumu ir "Balta". Laimīgā uzvarētāja ir Viktorija Petrova.

Paldies visiem, kas piedalījās konkursā. Turpinam aktīvi piedalīties, jo konkurss vēl nav noslēdzies. Ar konkursa uzvarētājiem sazināsimies personīgi pēc konkursa noslēguma.

Par godu sava pirmā, platīna statusu ieguvušā, albuma “Placebo” 20 gadu jubilejai viena no visspožākajām britu alternatīvā roka grupām Placebo dodas īpašā koncertturnejā. Tās ietvaros 22.oktobrī viņi uzstāsies Arēnā Rīga, kas izvēlēta par vienīgo vietu visās Baltijas valstīs.

Lai pateiktos uzticamajiem klausītājiem, šiem īpašajiem koncertiem Placebo atlasījuši daiļrades vispazīstamākās kompozīcijas, kuras noteikti neliks vilties nevienam, kas jebkad ko dzirdējis par šo grupu.

Grupas līderis Braiens Molko (Brian Molko) šādi komentē sagatavoto tūres materiālu: “Sāksim ar to, ka dziesmu sarakstā būs tādas, kuras es savulaik nozvērējos vairs nekad nespēlēt. Manuprāt, pienācis brīdis mērķtiecīgi atzīt to, ko daudzi Placebo fani patiešām grib dzirdēt. Viņi ir bijuši gana pacietīgi, jo diezgan reti spēlējam mūsu komerciāli visveiksmīgāko materiālu. 20 gadu jubilejas tūre šķiet īstais brīdis to beidzot darīt. Tāds ir mūsu mērķis. Šī turneja galvenokārt veltīta faniem un vienlaikus ir iespēja mums pašiem atcerēties agrākos sacerējumus. Tātad, ja Tu vēlies dzirdēt mūs spēlējam tādas dziesmas kā “Pure Morning” vai “Nancy Boy”, ko mēs neesam darījuši gandrīz desmit gadus un, iespējams, vairs arī nespēlēsim, šis Tev būtu īstais brīdis doties uz mūsu koncertiem! Mums būs arī daži pārsteigumi.”

Šis koncerts noteikti būs apmeklējuma vērts gan grupas karstākajiem faniem, gan tiem, kuri dzirdējuši tikai pašas populārākās kompozīcijas. Tāpēc, ja Tu tomēr nekļūsti par laimīgo uzvarētāju šajā konkursā, biļetes joprojām ir pieejamas www.bilesuserviss.lv un visās Biļešu serviss tirdzniecības vietās.


Kasjauns.lv/ Publicitātes foto