Ar konferenci par energoefektīvu ēku būvniecību un rekonstrukciju atklās „Rīgas Enerģētikas dienas 2016”
Konferences notiks viesnīcas "Radisson BLU Daugava Hotel".
Runā Rīga
2016. gada 16. septembris, 23:46

Ar konferenci par energoefektīvu ēku būvniecību un rekonstrukciju atklās „Rīgas Enerģētikas dienas 2016”

Jauns.lv

Otrdien, 20.septembrī, sāksies „Rīgas enerģētikas dienas 2016”, kuras tradicionāli organizē Rīgas pašvaldības aģentūras „Rīgas enerģētikas aģentūra” (REA) kopā ar sadarbības partneriem. Šogad tās tiks atklātas ar konferenci „Energoefektīva ēku būvniecība un rekonstrukcija”, kas notiks viesnīcas „Radisson BLU Daugava Hotel” (Kuģu ielā 24) konferenču zālē.

Konferencē vairāki referāti un prezentācijas būs par Vācijā īstenotajiem energoefektīvajiem projektiem un jaunajām tehnoloģijām. No 19. līdz 21. septembrim Latviju apmeklēs vairāku vācu uzņēmumu, kas pārstāv energoefektīvas ēku celtniecības un rekonstrukcijas jomu, pārstāvji, un viņi ir ieinteresēti sadarboties ar Latvijas uzņēmumiem. Šo vizīti organizē Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kamera (AHK). Pirmdien, 19. septembrī, un trešdien, 21. septembrī, paredzētas Vācijas firmu pārstāvju individuālās tikšanās ar Latvijas uzņēmumiem. Savukārt 20. septembra konferencē „Energoefektīva ēku būvniecība un rekonstrukcija” var piedalīties ikviens interesents, dalība ir bez maksas. Pieteikumi adresējami Maijai Pāvilai, rakstot e-pastu: maija.pavila@ahk-balt.org

„Rīgas enerģētikas dienās 2016” ilgs līdz 20.oktobrim, un to kalendārā ietverti deviņi notikumi, tādi, kā atvērto durvju dienas renovētajās mājās, vairākas konferences un starptautiskā izstāde „Vide un enerģija 2016”.

Regīna Zommere/Foto: Edijs Pālens/LETA Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību