Valdis Zatlers veiksmīgi pārcietis operāciju
Kad eksprezidents Valdis Zatlers atgriezīsies politikā pagaidām vēl nav skaidrs.
Sabiedrība
2012. gada 11. jūnijs, 18:22

Valdis Zatlers veiksmīgi pārcietis operāciju

Jauns.lv

Eksprezidents un Saeimas Reformu partijas (RP) frakcijas priekšsēdētājs līderis Valdis Zatlers šodien operēts, un operācija noritējusi veiksmīgi.

"Pašlaik viņš jūtas labi un ir labā garastāvoklī. Viņš pauda pārliecību, ka operācijas laikā atradās drošās ārsta un anestezeologa rokās, un cer uz drīzu atveseļošanos," sacīja RP pārstāve Daiga Holma.

Kā ziņots, Zatlers aizvadītajā nedēļā paziņoja, ka veselības problēmu dēļ uz nenoteiktu laiku paies nost no aktīvas dalības partijas vadībā.

Zatlers sola pēc pāris mēnešiem atgriezties politikā, taču šobrīd uz nenoteiktu laiku viņam visa enerģija jāvelta savai veselībai. "Ārsti man ir uzstādījuši diagnozi, kas jau vistuvākajā laikā paredz operāciju un intensīvu ārstēšanu," iepriekš skaidroja politiķis.

Zatlers nav vienīgais RP pārstāvošais politiķis, kuram pēdējā laikā radušās problēmas ar veselību. Pēdējos mēnešos nereti darbu veselības problēmu dēļ neapmeklē arī RP virzītais izglītības ministrs Roberts Ķīlis, kurš pieteicis plaša reformas un saņēmis par tām arī apjomīgu kritiku.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA