Limbažu novadā kravas automašīna notriec vīrieti, kurš stūma velosipēdu
Vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā miris.
112
2016. gada 26. septembris, 12:59

Limbažu novadā kravas automašīna notriec vīrieti, kurš stūma velosipēdu

Jauns.lv

Vakar Limbažu novadā kravas automašīna nāvējoši traumējusi gājēju ar velosipēdu, informēja Valsts policijā.

Skultes pagastā, ceļa Rīga-Igaunijas robeža 41.kilometrā, 1961.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu "Mercedes-Benz" uzbraucis nenoskaidrotam vīrietim, kurš bijis bez atstarojošiem elementiem un stūmis velosipēdu, un šķērsojis ceļa braucamo daļu tam neparedzētā vietā. Vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā miris.

Salaspilī, Dienvidu ielā, nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbraucis 2000.gadā dzimušam jaunietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Jelgavā, Lielās un Mātera ielas krustojumā, 1963.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Nissan Murano" uz regulējamās gājēju pārejas, veicot kreiso pagriezienu, ar automašīnas kreisās puses aizmugurējo riteni uzbraucis 2008.gadā dzimušam zēnam, kurš nogādāts medicīnas iestādē.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola informēja, ka zēns nogādāts slimnīcā ar vēdera un iegurņa traumu.

Savukārt Alūksnes novada Alsviķu pagastā 1989.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi A4" atpakaļgaitā uzbraucis 2013.gadā dzimušam puisītim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis 21 cilvēks un viens gājis bojā.

LETA/Foto: Shutterstock