No šodienas līdz mēneša beigām būtiski ierobežos satiksmi Brīvības ielā - tur būvēs siltumtrasi
Rīgā siltumtrases izbūves laikā atkal paredzēti būtiski satiksmes ierobežojumi Brīvības ielas posmā.
Sabiedrība
2016. gada 27. septembris, 09:39

No šodienas līdz mēneša beigām būtiski ierobežos satiksmi Brīvības ielā - tur būvēs siltumtrasi

Jauns.lv

Siltumtrases izbūves laikā no šodienas līdz 30.septembrim paredzēti būtiski satiksmes ierobežojumi Brīvības ielas posmā, informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Siltumtrases izbūves darbi notiks Brīvības ielas posmā no Stabu ielas līdz Bruņinieku ielai.

Transportlīdzekļu satiksme šajā Brīvības ielas posmā abos virzienos būs apgrūtināta, un tiks nodrošināta tikai viena braukšanas josla katrā virzienā. Autovadītājiem un velobraucējiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes sablīvējumiem un papildu ceļā pavadīto laiku. Satiksmes departaments aicina satiksmes dalībniekus būvdarbu laikā rūpīgi sekot līdzi ceļa zīmēm un norādēm, kā arī ar sapratni izturēties pret īslaicīgajiem ierobežojumiem.

Būvdarbu veicējiem uzdots aprīkot būvdarbu zonu ar atbilstošām ceļa zīmēm un organizēt satiksmes organizāciju. Tiem iedzīvotājiem un uzņēmējiem, kuri atrodas slēgtajā ielas posmā, būvniekam jānodrošina piebraukšana dzīvesvietai vai uzņēmumam.

Siltumtrases izbūves darbi tiek veikti pēc uzņēmuma "Rīgas siltums" pasūtījuma.

Satiksmes departaments norādīja, ka Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam šogad notiks vērienīgi pazemes komunikācijas inženiertīklu pārbūves darbi, tādēļ seguma atjaunošana šajā posmā netika veikta. Segumu plānots atjaunot nākamajā būvniecības sezonā, kad tiks pabeigti visi inženierkomunikāciju pārbūves darbi.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA