Tas nebija labs lēmums... Pārītis Rīgā uzaicina ciemos dāmas bijušo draugu un nonāk slimnīcā
Abi cietušie pēc notikušā nogādāti slimnīcā.
112
2016. gada 5. oktobris, 14:14

Tas nebija labs lēmums... Pārītis Rīgā uzaicina ciemos dāmas bijušo draugu un nonāk slimnīcā

Jauns.lv

Pētersalas ielā Rīgā visai bēdīgi beigusies kādas sievietes iedzeršana kopā ar savu bijušo un tagadējo draugu. 

Valsts policijā informē, ka nedēļas nogalē kādā dzīvoklī Pētersalas ielā kopīgas iedzeršanas laikā ap plkst.20:30 izcēlās konflikts, kura laikā kāds 1983.gadā dzimis vīrietis nodarīja miesas bojājumus savai bijušajai dzīvesbiedrei un viņas jaunajam draugam.

1979.gadā dzimusī sieviete un viņas jaunais dzīves biedrs – 1979.gadā dzimušais vīrietis – svētdienas vakarā uzaicināja ciemos sievietes bijušo partneri, lai kopīgi atpūstos un iedzertu, tomēr svētku gaisotne ilgi nesaglabājās, jo sievietes bijušais partneris nebija apmierināts ar jauno situāciju, kā rezultātā izcēlās konflikts, stāsta likumsargi. 

Konflikta laikā 1983.gadā dzimušais vīrietis, paķerot nazi, sāka ar to vicināties un nodarīja miesas bojājumus savai bijušajai dzīves biedrei un viņas jaunajam draugam, pēc kā devās prom.

Par notikušo cietušie izstāstīja kādam no saviem kaimiņiem, kas izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību. Savukārt mediķi par notikušo ziņoja policijai.

Skaidrojot aizdomās turētā personību, atklājās, ka vīrietis jau iepriekš vairākkārt nonācis policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziegumiem. Vakar vakarā Rīgas reģiona pārvaldes Ziemeļu iecirkņa policisti vīrieti aizturēja viņa dzīves vietā.

Patlaban par notikušo uzsākts kriminālprocess par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību. Ekspertīze vēl skaidros nodarīto miesas bojājumu smaguma pakāpi, pēc kā arī tiks precizēta noziedzīgā nodarījuma kvalifikācija un aizdomās turētā iespējamā atbildība.

Cietušie no slimnīcas atlaisti mājās.

Kasjauns.lv/Foto: Ieva Čīka/LETA