Populārais reperis Serjoga paziņo, ka lidmašīnā Minska-Maskava ievietota bumba
Serjoga (otrais no labās) plašu popularitāti guva pēc hita "Melnais bumers"
Sabiedrība
2016. gada 7. oktobris, 08:44

Populārais reperis Serjoga paziņo, ka lidmašīnā Minska-Maskava ievietota bumba

Jauns.lv

Krievijas galvaspilsētas Maskavas lidostā "Vnukovo" aizturēts populārais reperis Serjoga, kurš plašu slavu guvis pateicoties hitam "Melnais bumers". Izrādās, ka reperis ļoti dīvainā veidā mēģinājis pagūt uz lidmašīnu. 

Lielās kaimiņvalsts plašsaziņas līdzekļi raksta, ka baltkrievu reperis Sergejs Parhomenko tiek turēts aizdomās par viltus terorakta trauksmes sacelšanu. 

Mediju rīcībā nonākusī informācija liecina, ka šonedēļ agras darbadienas rītā kāds pasažieris vērsās pie "Jutair" darbiniekiem lidostā, vaicājot, vai ir iespējams aizkavēt reisu Maskava-Minska, taču saņemta noraidoša atbilde, jo lidmašīna jau bija pacēlusies, pēc kā pasažieris darbiniekiem paziņoja, ka lidmašīnā ir bumba. 

"Ņemot vērā pasažiera apgalvojumus, tika pieņemts lēmums lidmašīnu atsaukt atpakaļ uz lidostu," norāda likumsargi, piebilstot, ka vīrietis ticis aizturēts. Vēlāk medijiem tapa zināms, ka viltus draudu izteicējs ir neviens cits kā reperis Serjoga. 

Policisti vainīgo saslēdza roku dzelžos, jo pastāvēja risks, ka aizdomās turētais pielietos vardarbību pret kārtības sargiem. Pēc nopratināšanas vīrietis atbrīvots, medijiem atklāja avots lidostā. 

Sergejs Parhomenko plašu popularitāti postpadomju valstīs guva pēc 2004.gada hita "Melnais bumers". 

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press