Sandis Miltovičs: Māris Štrombergs ir čempions no 9 gadu vecuma
Divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs.
Runā Rīga
2012. gada 30. novembris, 12:36

Sandis Miltovičs: Māris Štrombergs ir čempions no 9 gadu vecuma

Jauns.lv

Māris Štrombergs ir čempions no 9 gadu vecuma. Jau 16 gadus viņš ir hits savā sporta veidā, apgalvoja Māra Štromberga aģentūras pārstāvis Sandis Miltovičs sarunā ar "Blicītes" dalībnieku Monvīdu Pirsko, ceturtdien "Rīga Radio" notikušajā Sporta programmā.

Kā Kasjauns.lv informēja radio pārstāvji, Sandis piebilda arī to, ka Mārim ir labas izredzes iegūt trešo olimpisko zelta medaļu, jo viņš ir gana spēcīgs, lai to paveiktu, un arī pieredzes viņam netrūkst.

Ceturtdien notikušajā Sporta programmā Sandis bija īpašais viesis. Sarunas laikā kopā ar raidījuma vadītāju Monvīdu Pirsko viņš diskutēja par BMX sporta attīstību pasaulē un par Māra Štromberga sasniegumiem un sportista karjeras attīstību.

Sandis Miltovičs piebilda arī to, ka BMX sports šobrīd attīstās ļoti ātri, jo tas ir dinamisks un interesants skatītājiem. Šobrīd tas ir īpaši populārs Amerikā un kļūst izplatīts arī Krievijā.

Raidījumam kā ierasts pievienojās arī sporta žurnālists Ēriks Strauss, kas raidījuma pirmajā pusē kopā ar Blicītes pārstāvi Monvīdu Pirsko veica šī brīža sporta aktuālāko notikumu apskatu.

Raidījums Sporta programma Rīga Radio 94,5 FM ēterā ir dzirdams katru ceturtdienu plkst. 18:00, un to vada trīs interesanti un atšķirīgi personāži, proti, žurnālists Ivo Kiršblats, sporta draugs Renārs Zeltiņš un basketbolists un bokseris Monvīds Pirsko, kas kopā sevi sauc par Blicīti.

Raidījuma laikā programmas vadītāji runā par nopietnām un nenopietnām tēmām saistībā ar sportu, kā arī par aktuālākajiem notikumiem, kas risinās mūsu galvaspilsētā Rīgā.

Sporta programmu varēs vērot arī tiešraidē Rīga Radio interneta mājaslapā www.rigaradio.lv.

Karlīna Timofejeva/Foto: Evija Trifanova/LETA

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību