Grāmata par Kārli Skrastiņu - visvairāk pirktā grāmata pagājušajā gadā
"37 stāsti par Kārli" pagājušajā gadā kļuvusi par visvairāk pirkto apgāda "Jumava" grāmatu. Šai grāmatai ir daudz autoru. Gan Kārļa radi un draugi, komandas biedri un treneri, kas dalījās atmiņās, gan sporta žurnālisti, kas pierakstīja šos stāstus.
Kultūra
2013. gada 22. janvāris, 21:52

Grāmata par Kārli Skrastiņu - visvairāk pirktā grāmata pagājušajā gadā

Jauns.lv

Pērn no grāmatu apgāda "Jumava" izdotajām grāmatām lasītāji visvairāk iecienījuši biogrāfisko literatūru, kam seko zinātniskā un veselīga dzīvesveida literatūra, informēja "Jumava" Mārketinga nodaļā.

Apgāda "Jumava" 2012.gada visvairāk pirktās grāmatas pirmajā vietā ierindojas grāmata par Kārļa Skrastiņa biogrāfiju "37 stāsti par Kārli", otrajā vietā atrodas Pjēra Franka grāmata "Rezonanses likums", trešajā vietā - grāmata "Sarunas par veselīgu dzīvošanu", kuras autori ir Inese Ziņģīte un Visvaldis Bebrišs.

Ceturto visvairāk pirktāko grāmatu topā atrodas Kena Vilbera grāmata "Īsa visaptverošā vēsture", piektajā vietā - Sergeja Kozlova grāmata "Ezītis miglā un citas pasakas", sestajā vietā - Ingas Riekstiņas grāmata "Konfekšu pušķi", septītajā vietā - Aleksandra Vasiljeva grāmata "Modes likteņi", astotajā vietā - Kristīnes A. Adamsas grāmata "Kā kļūt par labu draugu", devītajā vietā - Daniela Kānemana grāmata "Domā ātri, domā lēnām".

Visvairāk pirkto grāmatu topa desmitnieku noslēdz grāmata par Jāni Paukštello "Jānis Paukštello. Tintē, bet balts", kas arī ieguvusi Lauku bibliotēku atbalsta biedrības rīkoto grāmatu svētku gada lasītāja balvu. Grāmatu par aktieri Paukštello sarakstījusi Līga Blaua.

Aizvadītā gada visvairāk pirkto grāmatu statistika liecina, ka visvairāk pirkto grāmatu vidū stabilas vietas ieņem arī bērnu un praktiskā literatūra.

Kārļa Skrastiņa dzīves mirkļi


LETA/Publicitātes foto, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva