Kakāšana Purvciema kāpņutelpā beidzas ar asiņainu apšaudi
Cietušais strādā kādā apsardzes firmā un aizstāvoties viņš izmantoja savu personīgo ieroci, kura nēsāšanai viņam ir atļauja.
112
2013. gada 15. februāris, 16:47

Kakāšana Purvciema kāpņutelpā beidzas ar asiņainu apšaudi

Jauns.lv

Purvciemā vakar kāds apsargs aizstāvoties sašāvis divus jauniešus, informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Policija noskaidrojusi, ka 19 gadus vecs jaunietis iegājis vienā no Deglava ielas kāpņu telpām nokārtot dabiskās vajadzības.

Brīdi vēlāk kāpņu telpā ienācis 1968. gadā dzimis mājas iemītnieks un, pamanot jaunieti ar nolaistām biksēm, mēģināja viņu aizkavēt un zvanīja policijai. Tikmēr jaunietis uzskrējis stāvu augstāk un pa logu pasaucis palīgā savus draugus.

Pēc īsa mirkļa kāpņutelpā ieradušies vairāki jaunieši un vīrietim uzbrukuši. Pēc vairākiem sitieniem jaunieši vienojušies par uzbrukumu ar nazi.

Cietušais, reaģējot uz šādu nodomu, izvilcis savu personīgo šaujamieroci un ievainojis dabisko vajadzību kārtotāju un viņa 18 gadus veco biedru. Pārējie uzbrucēji aizbēguši.

19 gadus vecais jaunietis nogādāts ārstniecības iestādē, taču otram jaunietim hospitalizācija nebija nepieciešama un viņš ievietots izolatorā.

Patlaban noskaidrots, ka 1968. gadā dzimušais cietušais strādā kādā apsardzes firmā un aizstāvoties viņš izmantoja savu personīgo ieroci, kura nēsāšanai viņam ir atļauja.

Par notikušo sākts kriminālprocess, un izmeklētāji skaidro precīzus lietas apstākļus, kā arī meklē pārējos jauniešus, kas piedalījās uzbrukumā.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA