20. oktobrī – nāciet uz Silvēra un Štein mūzikas video prezentāciju klubā JUST!
Kultūra
2016. gada 19. oktobris, 13:25

20. oktobrī – nāciet uz Silvēra un Štein mūzikas video prezentāciju klubā JUST!

Jauns.lv

Ceturtdien, plkst. 20:00, klubā “Just”, notiks dueta Alekss Silvērs un Liera Štein jaunākā mūzikas video “Rētas” prezentācija, kuru aicināti apmeklēt visi interesenti un dueta sekotāji. Pirmos 100 viesus sagaidīs “welcome drink”, pasākumu vadīs talantu šova zvaigzne Edgars Toretto. Pasākuma laikā tiks demonstrēts jaunākais video, duets izpildīs jaunāko repertuāru, notiks konkursi un balvu izloze starp visiem apmeklētājiem. Pateicoties sponsoru atbalstam, sagaidāmas arī citas interesantas aktivitātes.

“Neskatoties uz to, ka šīs ir tikai un vienīgi starpposms mūsu lielajos plānos, esam priecīgi prezentēt saviem klausītājiem singlu “Rētas”, stāsta Liera, “Prezentācijas laikā uzstāsimies “dzīvajā”, dziedāsim pavisam jaunas dziesmas”.

“Dažas no tām pat jau esam ierakstījuši studijā un cītīgi gatavojamies jaunu klipu uzņemšanai”, piebilst Alekss, “Taču saglabāsim intrigu līdz ceturtdienas vakaram. Teikšu vienīgi to, ka klausītājus sagaida kas vairāk, nekā jaunā mūzikas video demonstrācija!”

Alekss Silvērs un Liera Štein ir stilīgākais latviešu duets un populāru dziesmu izpildītāji. Duets darbojas gan deju mūzikas, gan romantisko balāžu žanros. Dziedātājiem raksturīgs savdabīgs, neatkārtojams mūzikas stils, kas vieno un uzrunā gan latviešu, gan krievu estrādes mūzikas cienītājus.

Šogad duets Alekss Silvērs un Liera Štein ieguva Tonna Awards 2016 prēmiju un titulu “BALTIJAS LABĀKAIS DUETS”. Viņu jaunākās dziesmas skan radio, mūzikas videoklipus rāda Latvijas TV kanālos.

Kopš 2015. gada duets aktīvi sadarbojas ar komponistu un producentu Dmitriju Krasnovski, kurš ir skaņdarba “Rētas” komponists, vārdu autors un aranžētājs, kā arī producēšanas aģentūras “Stage Production” dibinātājs.

Dziesma “Rētas” ir patiess stāsts par mīlestības jūtu iznīcināšanu pašu rokām”, stāsta Dmitrijs, “Kad attiecībās valda haoss un nenoteiktība, esam šaubu pārpilni – nezinām kā rīkoties. Vai attiecības ir tā vērtas?”

Sirreālistiskā noskaņojuma video, kas sākumā domāts vien kā “LYRICS VIDEO”, montāžas procesā pārtapis par oficiālo mūzikas video. Video tapa sadarbībā ar Moshkanov Films un režisoru Denisu Moškanovu. Par mākslinieku tēliem rūpējās talantīgā stiliste Jekaterina Ivank.

Dalību mūzikas video prezentācijā apstiprināja sabiedrībā zināmi cilvēki, Latvijas šovbiznesa, modes un dizaina, kā arī mēdiju industriju pārstāvji. Prezentāciju apmeklēs arī blogeri, dueta radi, draugi un sekotāji.

Prezentācija ir atvērtā tipa pasākums, ieeja bez ielūgumiem.

Sponsori un atbalstītāji:

Edgars Toretto – vakara vadītājs

BloomBox.lv – ziedu kompozīcijas ( www.bloombox.lv)

LaPhoto.lv – Instagram printeris ( www.laphoto.lv )

IVANK Art – māksilieku stils un make up

Veikals Magnolica – drēbes māksliniekiem ( www.magnolica-shop.com/lv/ )

DmitryShimanovsky – fotogrāfs ( www.dmitryshimanovsky.com)

SilverStein Production – prezentācijas organizēšana un koordinēšana

Štein Studio – skatuves mākslas studija

Moshkanov Films – mūzikas video filmēšana, montāža

Stage Production – producēšanas aģentūra ( www.alc.lv/producesana)

AL&C – mārketinga aģentūra, reklāma ( www.alc.lv )

Reklāmas raksts sadarbībā ar "Advanced Learning & Communications" / Publicitātes foto