Sabiedrība
2013. gada 10. jūnijs, 15:46
„Ekselence 50 labākie restorāni Latvijā 2013” piedāvātais konkursu „Pazīsti pavāru?” noslēdzies
Portāla Kasjauns.lv un „Ekselence 50 labākie restorāni Latvijā 2013” rīkotais konkurss, kur balvā varēja iegūt vakariņas divatā kādā no Rīgas restorāniem un atbildot pareizi uz papildjautājumu, iegūt speciālās balvas no „Ekselence”, „Dansukker” vai „Arkolat”.
Paldies visiem daudzajiem lasītājiem, kuri piedalījās, un sveicam uzvarētāju - Anitru Kaufmani, kura iegūst vakariņas divatā kādā no Rīgas restorāniem un Dansukker dāvanu grozu.
Pareizās atbildes uz jautājumiem: Māris AstičsLe Dome
Ingmārs Ladigs
Ostas skati
Arleta TūrmaneBurkāns
Ēriks Dreibants
3 pavāru restorāns „Tam labam būs augt”
Tomass GodiņšNeiburgs
Sandis Bružas
Vinometr
Valters LācisDārzs
Māris Jansons
Bibliotēka No1. Restorāns
Inguss FelmanisOlive Oil Trading Co.
Havjers Garsija
Mohne Negro
Kaste ar Ekselences dubultajiem ķiršu vai karameļu saldējumiemJautājums: Kādus riekstus izmanto Ekselence saldējumos?
Atbilde:Valriekstus, pistācijas un mandeles
Dansukker dāvanu grozsJautājums: Cukurbietes ir vispiemērotākā kultūra cukura ražošanai mērenājā klimata joslā. Cik daudz cukura satur cukurbietes?
Atbilde:16-18%
Chef & Sommeilier glāžu komplekts 6 personām no „Arkolat”Jautājums: Kas ir “Arkolat” simbols?
Atbilde:Zilonis
Ar laimētāju mēs sazināsimies personīgi.
Kasjauns.lv