"Iespējams, tas ir labākais svara nomešanas veids, kādu tik esat izmēģinājuši!"
Diētas
2016. gada 4. aprīlis, 08:00

"Iespējams, tas ir labākais svara nomešanas veids, kādu tik esat izmēģinājuši!"

Jauns.lv

Latvijā aptuveni pusei vīriešu un sieviešu ir liekais svars. „Coffee Diet™“ ar zaļo kafijas pupiņu ekstraktu ir jauns ierocis cīņā ar nevajadzīgajiem kilogramiem.

Veselīga pārtika un fiziskās aktivitātes ir svara zaudēšanas pamats. Taču ir arī īpaši produkti, kas ir zināmi kā „super pārtika“, kuri palīdz vēl efektīvāk tikt vaļā no liekā svara. Viens no tiem – glukomanāns.

Glukomanāns un zaļās kafijas pupiņas

„Coffee Diet“

sastāvā ir tādēļ, lai jums atvieglotu dzīvi. Ja vēlaties tikt vaļā no nevēlamajiem kilogramiem, jums nav nepieciešams veltīt visu savu dzīvi tikai sportam vai radikāli mainīt savus ēšanas paradumus. Izskatās, ka tas var būt ātrs un vienkāršs veids, kā tikt vaļā no liekajiem kilogramiem.

Kādēļ palielinās svars?

Nesabalansēts ēdiens, sēdošs darbs, ērts dīvāns televizora priekšā, dažādas uzkodas, fizisko aktivitāšu trūkums var ietekmēt ķermeņa svara palielināšanos, jo tiek saņemts daudz lielāks kaloriju daudzums, nekā tas patiesībā vajadzīgs mūsu organismam. Un kur nu vēl stress...

Stress un ķermeņa svars

Stress ir mūsu ikdienas sastāvdaļa. Tas ne tikai ietekmē mūsu psiholoģisko pašsajūtu, bet arī veicina ātrāku hormona, kas veicina apetīti, izdalīšanos. Kad vēlamies kompensēt emocionālo diskomfortu, nedomājot ēdam tik, cik mums lien vēderā, starp ēdienreizēm lietojam uzkodas, lai varētu nomierināties, mazināt stresu, lai mums būtu patīkamas sajūtas un varētu atslābt.

Ir risinājums

Skandināvu kompānija „New Nordic“, izmantojot jaunākos zinātniskos sasniegumus, no zaļo kafijas pupiņu ekstrakta un „super šķiedrām“ glukomanāna izveidoja tabletes „Coffee Diet“, kuras palīdz nomest lieko svaru, jo sastāvā esošais glukomanāns palīdz mazināt ķermeņa svaru.

Kādēļ „Coffee Diet“ ir tik lielisks?

Ir pierādīts, ka

„Coffee Diet“

sastāvā esošais glukomanāns, kas tiek iegūts no Konjac auga (lat. Amorphophallus konjac K. Koch) saknēm, palīdz mazināt svaru. Atbilstošs efekts novērojams jau diennakts laikā, pirms ēšanas izlietojot 3 g glukomanāna trīs porcijās pa 1 g, kopā izdzerot 1–2 glāzes ūdens, ja ievērojat samazinātas enerģētiskās vērtības diētu. Zaļajās kafijas pupiņās ir bioloģiski aktīva viela – hlorogēnskābe. Savukārt B

12

vitamīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Tāpat ir svarīgs dažāds un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.

„COFFEE DIET“

ĪPAŠĪBAS

*   

Satur zaļo kafijas pupiņu ekstraktu

*    Apstiprināts glukomannāna efekts, kas palīdz mazināt svaru

*   

Vieglāk ievērot diētu

*    Mazāk uzņemtu kaloriju

Kadēļ kompānijas “New Nordic” produkti ir tik īpaši?

“New Nordic“ tiecas izveidot un saražot labākos un iedarbīgākos dabīgos preparātus saskaņā ar jaunākajiem zinātnes atzinumiem. Mūsu produktos ir lielas aktīvo vielu devas, kuru iedarbība ir balstīta uz klīniskajiem pētījumiem. Tie ir produkti, kas izveidoti un saražoti mūsdienīgās, stingri kontrolētās Skandināvijas medicīnisko preparātu ražotnēs Zviedrijā un Dānijā un tos vieno kopīga iezīme – „Sudraba kociņš,“ kas ir arī kompānijas logotipā. Skandināvu mitoloģijā sudraba koks, saukts par „Igdrasilu“, simbolizē pasaules kārtību, dabiskumu, dzīvīgumu un augšanas spēju. „Sudraba kociņa“ logotips ir kā zīmogs, kas apstiprina augsto produktu kvalitāti, drošību un efektivitāti un kuram uzticas miljoniem cilvēku visā pasaulē.

„Coffee Diet“ un citus New Nordic produktus varat iegādāties

aptiekās vai ražotāja interneta veikalā www.newnordic.lv Sadarbībā ar Omniva nodrošinam bezmaksas piegādi uz jebkuru vietu Latvijā sūtījumiem virs 14 €.

Ja Jums ir jautājumi, zvaniet pa tālruņiem 67113130 vai 26952187, vai apmeklējiet interneta vietni www.newnordic.lv .

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilvērtīgu un sabalansētu uzturu. Reklāmas raksts sadarbībā ar New Nordic / Publicitātes foto

Tēmas