Fantastiskas pārvērtības! Šādi patiesībā izskatās sieviete pēc -40 kg!
2018. gada 15. janvāris, 11:35

Fantastiskas pārvērtības! Šādi patiesībā izskatās sieviete pēc -40 kg!

Karlīna Timofejeva

Kā ir iesācies Tavs 2018.gads? Vai esi apņēmusies īstenot ko īpašu? Lūk, kā Jauno gadu sākusi pavāre Kristīne Baliņa (45) no Ādažiem, īstenojot savu sapni un spējot atbrīvoties no 40 kilogramiem liekā svara. Lasi interviju ar Kristīni un uzzini kā arī Tu vari atgūt skaistu augumu!

– Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Ar svara problēmām cīnījos ilgus gadus. Pēc pirmā bērna piedzimšanas pieņēmos svarā par 30 kg un varēju darīt jebko, bet svars nemazinājās. Izmēģināju dažādas internetā un žurnālos atrodamās diētas. Tās visas bija vienveidīgas un nepārtraukti bija bada sajūta. Kāda jēga sevi tā mocīt, ja rezultātu tāpat nav, vai arī tie ir īslaicīgi, kā tas bija man, kad zaudēju svaru. Pēc tam tas atgriezās ar uzviju!

– Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

- Bija sākušās veselības problēmas. Ārsts teica, ka tas liekā svara dēļ. Es izvairījos skatīties spogulī, jo nepatika tas, ko tur redzēju. Gribēju beidzot  justies abi, tāpēc nolēmu nekavējoties atrast metodi, kas man palīdzētu nomest lieko svaru.

– Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Par Stokholmas diētu uzzināju sociālajos tīklos. Uzreiz gan diētai nepieteicos, jo nedaudz šaubījos. Visbeidzot, pateicoties daudzajām cilvēku pozitīvajām atsauksmēm, izlēmu vismaz izmēģināt.

– Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

Diētu uzsāku uzreiz pēc uztura plāna  saņemšanas. Ievērot programmu bija viegli, savā ziņā tā pat disciplinēja, jo ēdu noteiktos laikos. Porcijas dažbrīd pat nevarēju apēst, jo reizēm tās bija par lielu. Biju pārsteigta arī par produktu dažādību un galvenais - vienmēr pēc maltītes bija sāta sajūta. Jau pēc pirmās dienas biju patīkami pārsteigta, jo biju nometusi 2 kg liekā svara. Ar nepacietību gaidīju katru nākamo dienu. Jutos ļoti pacilāta, jo rezultāts bija acīmredzams. Garderobi mainīju regulāri, jo drēbes ik pa laikam palika vaļīgas.

Ar rezultātu esmu ļoti apmierināta, jo kopumā esmu zaudējusi 40 kilogramus un tagad jūtos fantastiski. Veselības  problēmas ir izzudušas kopā ar nomestajiem kilogramiem. 

– Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Visiem, kuriem ir problēmas ar lieko svaru, noteikti iesaku Stokholmas diētu! Nevajag šaubīties, jo rezultāts noteikti būs! Pamēģi pats un vēlāk būsi pateicīgs!

Lūk, ko tu saņemsi piesakoties Stokholmas Diētai jau šodien:

⦁  BEZMAKSAS konsultācijas

⦁  Sulīgu 80% atlaidi savam notievēšanas plānam

⦁  BEZMAKSAS receptes un padomus, lai liekais svars neatgrieztos

⦁  Reālu garantiju – ja nenotievēsi 7 dienās – visa nauda atpakaļ!

Vai zināji? Stokholmas Diēta ir droša, veselīga un efektīva – to apliecina Latvijas Diētas Ārstu asociācija!

Reklāmas raksts sadarbībā ar StockholmDiet.com

Tēmas