foto: Shutterstock
Duša, masāža un ūdens ar piparmētrām: kādi ir labākie līdzekļi pret paģirām
2018. gada 13. janvāris, 09:16

Duša, masāža un ūdens ar piparmētrām: kādi ir labākie līdzekļi pret paģirām

"Patiesā Dzīve"

Ja iedzerts par daudz un no rīta sāp galva, imūnsistēmas iedarbināšanai dzeriet tik daudz ūdens, minerālūdens bez gāzes vai zāļu tējas, cik vien spējat.

* Ja moka slikta dūša, var izraisīt vemšanu. Glāzei piena pievieno divas tējkarotes rīcineļļas, lēni uzsilda, pieliek tējkaroti maltu melnu piparu. Visu rūpīgi samaisa un izdzer.

* Ejiet dušā. Vispirms aplaistieties ar vēsu ūdeni, pakāpeniski pārejot uz karstu un tad atkal uz vēsu un beigās aukstu. Vienlaikus veiciet visa ķermeņa masāžu ar mazgājamo cimdu – sākot no kāju pēdām. Tas uzlabos asinsriti.

* Sejas ādu atsvaidziniet ar vienkāršu masku. Olas dzeltenumu (ja āda sausa) vai saputotu olas baltumu (ja āda taukaina) sajauciet ar tējkaroti kvalitatīvas augu eļļas un nedaudz svaigas citrona sulas. Uzziediet uz sejas, paturiet 5–10 minūtes, tad noskalojiet ar siltu ūdeni. Šāda lēna darbošanās rītā pēc balles nomierinās visu satraukto organismu.

* Uz pietūkušiem acu plakstiņiem uzlieciet ledus gabaliņus vai pētersīļu sulā samērcētas kosmētiskās vates plāksnītes.

* Enerģiju atjaunos pirkstu masāža – sākot no pamatnes.

* Paģiru sindromu ātri likvidē kokteilis, kas pagatavots no sakultas jēlas olas, kam pievieno dažus pilienus etiķa, šķipsniņu sāls un mazliet kečupa. Visu samaisa un izdzer vienā paņēmienā.

* Pie paģirām 70 gramiem degvīna pievieno 3–4 ēdamkarotes skābā krējuma, karoti medus un ledus gabaliņu. Ātri izdzer vienā paņēmienā.

* Glāzē auksta ūdens iepilina 20–25 pilienus piparmētru tinktūras un ātri izdzer.