foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com/DaveOCarroll
Kāpēc lidmašīnā labāk nepasūtīt veģetāru ēdienu: pasažieru drausmā pieredze
2017. gada 20. novembris, 10:00

Kāpēc lidmašīnā labāk nepasūtīt veģetāru ēdienu: pasažieru drausmā pieredze

Kasjauns.lv

Aviokompānijas pilda ļoti atbildīgu darbu, pārvadājot pasažierus pa visu pasauli, taču maltīte lidojuma laikā joprojām ir aviosabiedrību vājā puse. 

Kolumbijas aviosabiedrības “Avianca” pasažieris bijis šokēts pēc veģetārā ēdiena pasūtīšanas reisa laikā. Apkalpe viņam pasniegusi pārtikas plēvē ietītu ābolu un bumbieru, kopā ar nazi un dakšiņu. 

Pasažiera ievietotā fotogrāfija sociālajā tīklā “Twitter” ātri vien izplatījusies pa visu pasauli, atstājot pārsteigumu sejā ne vienam vien “Twitter” lietotājam. Cilvēki nosodījuši aviokompāniju, piebilstot, ka pasaulē ir ap pusmiljards veģetāriešu, tāpēc uzskatīt, ka tas ir kāds retums, neesot pareizi. 

Aviosabiedrība atbildējusi uz pasažiera tvītu, lūdzot sazināties privāti, piebilstot, ka tas neesot “Avianca” maltīšu standarts. 

Diemžēl šis nav pirmais gadījums, kad veģetāriešiem nācies cīnīties par lidmašīnā pasniegto maltīti. Nesen kāda pasažiere dalījusies ar fotogrāfiju, kurā redzami pāris seleriju kāti un burkāni – tādu maltīti viņa saņēmusi Grieķijas aviokompānijas reisā. 

Tikmēr kāds britu pasažieris deviņu stundu ilgā lidojumā ar Japānas aviokompāniju pusdienās saņēmis banānu. Taču tas nenozīmē, ka ēdieni, kas satur gaļu, lidojumos ir pilnvērtīgāki, vēsta “News.com”. 

Tēmas