Porziņģis ticis pie ļoti pievilcīgas kaimiņienes - dāņu supermodeles. FOTO
Jaunie kaimiņi Kristaps Porziņģis un daiļā "Victoria Secret" apakšveļas modele Nina Agdala.
Sporta zvaigznes
2017. gada 24. februāris, 16:22

Porziņģis ticis pie ļoti pievilcīgas kaimiņienes - dāņu supermodeles. FOTO

Jauns.lv

Vēl vakar Ņujorku un daudzas citas vietas pasaulē pāršalca vēsts par Latvijas basketbola talanta Kristapa Porziņģa flirtēšanu ar ļoti pikanto "Playboy" modeli Ebigeilu Rečfordu, bet tagad viņa glaunajā penthausa miteklī Manhetenā blakus dzīvos kāda ne mazāk slavena un pievilcīga daiļava - dāņu supermodele Nina Agdala.

24 gadus vecā dāņu skaistule savu modeles karjeru sāka pirms sešiem gadiem ar nieka 40 ASV dolāriem bankas kontā. Šobrīd viņa savā karjerā ir krietni kāpusi un par savu mitekļa īri maksā 3 600 ASV dolārus mēnesī, tomēr ar to nav gana un jau pavisam drīz pārvāksies uz savam statusam atbilstošāku dzīvesvietu. "Victoria Secret" apakšveļas eņģelis, kurai ir arī iespaidīgs līgums ar pasaulslaveno sporta izdevumu "Sports Illustrated" jau pavisam drīz dzīvos kaimiņos mūsu Kristapam Porziņģim, un citiem Ņujorkas "Knicks" spēlētājiem Sašam Vujačičam, Vilijam Ernangomezam un Mindaugam Kuzminskam. Debeskrāpī, kurā mīt Latvijas labākais un slavenākais basketbolists, regulāri uzturas arī Joakims Noa un Karmelo Entonijs, kurš palīdzējis veidot dizainu pilna izmēra basketbola laukumā, kurā šie puiši nereti redzami savā brīvajā laikā. Šajā mājā mīt arī daudzas citas Ņujorkas zvaigznes. Apartamenti atrodas Manhetenas rietumu daļā starp Hudzonas upi un Elles ķēķi, un par īri Porziņģim būs jāmaksā aptuveni 8000 ASV dolāru mēnesī. 71 stāvu augstajā "Sky" namā ir ne tikai iespaidīga sporta zāle, bet arī spa, īpaša vieta bērnu rotaļām, biljarda zāle, kafejnīca, trīs baseini un citas ekstras.

Apartamenti, kurus īrē arī Kristaps Porziņģis

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka Latvijas šā brīža slavenākais sportists Kristaps Porziņģis Ņujorkā dzīvo ar pilnu krūti, ko liecina viņa svaigākās darbības sociālajos tīklos.

Par Kristapu Porziņģi un viņa neseno uzvaru NBA Visu zvaigžņu spēles Prasmju konkursā runā visā pasaulē. Gribot negribot tiek apspriesta arī viņa sieviešu gaume, jo publiski ar daiļā dzimuma pārstāvēm viņš diez ko bieži netiek manīts. Kā novērojis vīriešu žurnāls "Maxim", Kristaps nesen sociālajā tīklā "Instagram" izrādījis simpātijas, metot acis, pret daiļo un ļoti pikanto amerikāņu modeli Ebigeilu Rečfordu. Pie vienas no svaigākajām viņas bildēm "Knicks" zvaigzne pievienojis komentāru ar domu, ka šeit ir ko redzēt! Ebigeilas atbilde ilgi nebija jāgaida un viņa atbildēja ar to pašu - izbolītām acīm - acīmredzot, bija pārsteigta, ka viņas daili pamana arī tik slaveni sportisti kā Porziņģis, bet papildus pieliekot arī kuplas lūpas. Vai tiešām Ebigeila vēlas no Kristapa ko vairāk par komunikāciju sociālajos tīklos?

Ebigeila Rečforda ir 25 gadus veca slavena amerikāņu modele, kura ir filmējusies arī pāris TV seriālos, bet, galvenokārt ir atpazīstama pēc savām pikantajām fotosesijām tādos pasaules mēroga žurnālos kā "Sports Illustrated" , "Zoo Weekly", "Nuts", "Esquire", "Maxim" un "Playboy".

Par Ebigeilas popularitāti pasaulē liecina kaut vai fakts, ka viņai šobrīd ir 6,8 miljoni "Instagram" sekotāju, kamēr Kristapam vien "nieka" 871 tūkstotis.

Iespējams, tieši pēc Ebigeilas bilžu apskates Kristaps arī vēlējies ar kaut ko padižoties, jo savā pēdējā "Instagram" bildē ir parādījis, kā kopā ar brāli Mārtiņu atpūšas Ņujorkā - glauns, milzīgs limuzīns ar ādas salonu, šampanieša glāzes un, protams, viņa neatņemamie atribūti - "Adidas" apģērbi un apavi un "Body Armour" izotoniskais dzēriens. Šie divi zīmoli ir starp Porziņģa lielākajiem reklāmas partneriem.

Kristapa iecienītā Ebigeilas bilde Kristapa jaunākā "Instagram" bilde Ebigeila visā daiļumā Kasjauns.lv/Foto: Vida Press, Instagram