foto: Ekrānuzņēmums no LV_futbols
Laikapstākļu dēļ pārceļ Latvijas futbola virslīgas spēli starp RFS un "Grobiņa/LFS"
Nenotikušās spēles translācija bija plānota "TV4" kanālā.
Futbols
2024. gada 22. aprīlis, 18:12

Laikapstākļu dēļ pārceļ Latvijas futbola virslīgas spēli starp RFS un "Grobiņa/LFS"

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Pirmdien paredzētā "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas astotās kārtas spēle, kurā "Grobiņa"/LFS uzņems čempioni RFS, laikapstākļu dēļ pārcelta uz otrdienu, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Mačs Liepājā, stadiona "Daugava" rezerves laukumā, otrdien sāksies plkst.13.

Debitante "Grobiņa"/LFS izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas, iepriekšējā cīņā divu Liepājā bāzēto komandu duelī ar 3:2 pārspējot "Liepāju". Arī RFS izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas.

Sakrāto brīdinājumu dēļ mājiniekiem pret RFS nevarēs palīdzēt pussargs Kārlis Mikuļskis.

Svētdien kārtas ievadā "Riga" ar 2:1 uzvarēja "Metta" komandu un "Auda" ar 2:0 pārspēja "Tukums 2000"/"Telms" futbolistus. Otrdien astotās kārtas noslēgumā "Liepāja" savā laukumā spēkosies ar "Jelgavu".

"Riga" ar 18 punktiem astoņās spēlēs ir pirmā, 16 punktus septiņos mačos iekrājusi RFS, pa 13 punktiem ir "Valmiera" un "Tukums 2000"/"Telms" vienībām, bet pa 11 - "Auda" un "Daugavpils" klubiem. "Grobiņa"/LFS tikusi pie astoņiem punktiem, septiņi punkti ir "Metta" vienībai, sešus punktus iekrājusi "Liepāja", bet divi punkti ir "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.