Latvijas fitnesa sportistes „IFBB Diamond Cup Malta 2024” sacensībās Valletā

No sacensībām Maltas galvaspilsētā Valletā ar vairākām godalgām atgriezusies Latvijas fitnesa komanda, kuras sastāvā bija Jūlija Pajula, Daniela Zolotova, Zoja ...

gallery icon
Fitness
2024. gada 19. aprīlis, 17:05

FOTO: Latvijas fitnesa skaistulēm spoži panākumi prestižās sacensībās Maltā

Sporta nodaļa

Jauns.lv

No sacensībām Maltas galvaspilsētā Valletā ar vairākām godalgām atgriezusies Latvijas fitnesa komanda, portālam Jauns.lv pavēstīja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijā.

Latvijas fitnesa skaistules pagājušajā nedēļās nogalē piedalījās “IFBB Diamond Cup Malta 2024” sacensībās Valletā. Kopumā pasākumā piedalījās vairāk nekā 150 sportistu no 23 valstīm, ieskaitot daudzus Eiropas un pasaules čempionātu uzvarētājus un godalgoto vietu ieguvējus.

Latvijas komandā rīdziniece Jūlija Pajula tika pieteikta dalībai gan pieaugušo, gan profesionāļu kategorijās, kur ļoti spēcīgā konkurencē uzvarēja bodifitnesa konkurencē, iegūstot Latvijas vēsturē pirmo “Pro” karti sieviešu disciplīnās.

Savukārt Fit-model kategorijā Daniela Zolotova uzrādīja fantastisku rezultātu, un ar skaistu prezentāciju uzvarēja savā kategorijā, kā arī kļuva par absolūto čempioni. Bikini kategorijā Daniela ierindojās otrajā vietā.

Savukārt Zoja Baranova izcīnīja bronzas medaļu bikini kategorijā, bet Latvijas komandas debitante Jūlija Grenza ierindojās 4. vietā fit-model kategorijā.

Tēmas