foto: REUTERS/SCANPIX
Džokovičs atklāj par kādām īpašām un ļoti neparastām attiecībām
Novāks Džokovičs.
Sporta zvaigznes
2024. gada 21. janvāris, 05:38

Džokovičs atklāj par kādām īpašām un ļoti neparastām attiecībām

Jauns.lv

Novāks Džokovičs nolēmis dalīties savā noslēpumā ar faniem. Sportists tika pamanīts atgriežamies pie viena un tā paša koka Melburnas botāniskajā dārzā.

Tenisa zvaigzne Novāks Džokovičs paskaidrojis savas "īpašās attiecības" ar Melburnas koku. Sportists precizēja, ka viņam vienmēr patikušas viņa saknes un stumbrs. Par to raksta "Sky News".

36 gadus vecais serbs nesāka precizēt, par kādu tieši augu pilsētas botāniskajā dārzā ir runa, vien sacīja, ka rāpjas pa to jau daudzus gadus.

Pasaules pirmā rakete Novāks Džokovičs pastāstīja, ka koks Melburnā viņam palīdz meditēt un nomierināties Austrālijas atklātā čempionāta laikā.

"Tas ir konkrēts koks, es nevaru pateikt, kurš tieši, es centīšos turēt to noslēpumā, kad būšu tur, lai pavadītu brīvo laiku. Man patīk pieskarties un komunicēt ar šo veco draugu," paziņoja sportists.

36 gadus vecais Džokovičs šo koku apmeklē jau aptuveni 15 gadus.

"Ir viens konkrēts koks, ar kuru man ir īpašas attiecības, tā teikt, pēdējo 15 gadu laikā. Man patīk katrs botāniskā dārza stūrītis. Es domāju, ka Melburnai šis neticamais dārgums ir tāds parks un daba pilsētas centrā. Sazinājos ar šo koku. Man tas vienkārši patika. Man patika tā saknes, stumbrs, zari un viss pārējais. Tāpēc es sāku rāpties pa to pirms daudziem gadiem. Tas arī viss. Man vienkārši ir saikne," norādīja sportists.

Viņš ne reizi vien sociālajos tīklos publicējis savas fotogrāfijas koku ielokā, tostarp vienu, uz kuras viņš basām kājām stāv kokā Londonā 2018. gadā.