foto: USA TODAY Sports via Reuters Con
Vilardi turpina rezultativitātes sēriju; "Red Wings" ceturtais zaudējums pēc kārtas
Komandas biedri sveic Geibrielu Vilardi.
Citi sporta veidi
2023. gada 21. decembris, 11:28

Vilardi turpina rezultativitātes sēriju; "Red Wings" ceturtais zaudējums pēc kārtas

Jauns.lv/LETA

Ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē izcēlās Geibriels Vilardi, palīdzot Vinipegas "Jets" vienībai savā laukumā ar 5:2 (1:0, 3:1, 1:1) pieveikt Detroitas "Red Wings" komandu.

Vilardi ar gūtiem vārtiem izcēlās jau ceturto maču pēc kārtas, bet pēdējās četrās spēlēs kopumā viņš ticis pie desmit (5+5) punktiem.

Mājinieku rindās pie 1+1 tika Nikolajs Ēlers un Aksels Junsons Fjelbijs, bet vēl pa vārtiem guva Nīls Pjonks un Marks Šaiflī.

"Red Wings" rindās, kas piedzīvoja jau ceturto zaudējumu pēc kārtas, 1+1 iekrāja Patriks Keins, bet vēl vienus vārtus guva Oli Māta.

Citā spēlē Vašingtonas "Capitals", pateicoties Dilana Stroma papildlaikā gūtajiem vārtiem, ar 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 1:0) savā laukumā pārspēja Ņujorkas "Islanders" hokejistus.

Mājinieku rindās pamatlaikā precīzi metieni padevās Hendriksam Lapjēram un Džoelam Edmundsonam, bet "Islanders" sastāvā vārtus guva Hadsons Fešings un Anders Lī.

Tikmēr zaudējumu savā laukumā piedzīvoja Losandželosas "Kings", kas ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) atzina Sietlas "Kraken" pārākumu.

Uzvarētājiem ar precīziem metieniem izcēlās Brendons Tanevs un Džordans Eberle, bet "Kings" vienīgos vārtus guva Bleiks Lizots.