foto: AFP/Scanpix
VIDEO: kad godīga spēle pāri visam. Krištianu Ronaldu atsakās no nopelnīta 11 metru soda sitiena
Krištianu Ronaldu krata pirkstu, norādot, ka 11 metru soda sitienu nevajag piešķirt.
Futbols
2023. gada 28. novembris, 14:00

VIDEO: kad godīga spēle pāri visam. Krištianu Ronaldu atsakās no nopelnīta 11 metru soda sitiena

Jauns.lv

Viens no pasaules visu laiku izcilākajiem futbolistiem portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu Āzijas Čempionu līgas mačā izcēlās ar visai neierastu rīcību futbolistam.

Saūda Arābijas galvaspilsētā notikušajā mačā starp Ronaldu pārstāvēto Rijādas “Al Nassr” un Irānas čempionvienību Teherānas “Persepolis” futbola leģenda krita soda laukumā, par ko mača tiesnesis bez liekām pārdomām piešķīra 11 metru soda sitienu. Par notikušo iebilda ne vien “Persepolis” futbolisti, bet arī Ronaldu, kurš kratīja pirkstu, norādot, ka pārkāpuma pret viņu nav bijis un viņš pats paklupis aiz pretinieka.

Ronaldu vēlāk piegāja pie soģa un paskaidroja, par ko runa un arbitrs ātri vien apjauta, ka steigā pieļāvis kļūdu un izlēma paklausīt portugāļa ierosinājumam un atcēla “pendeli”. “Al Nassr” zaudēja lielisku iespēju gūt vārtus un mačs tā arī noslēdzās – bez vārtu guvumiem.

Šai spēlei no turnīra viedokļa gan nebija pārāk augsta likme, jo abas vienības jau bija garantējušas pirmās divas vietas grupā un izkļūšanu no tās, bet neizšķirts ļāva Saūda Arābijas komandai nodrošināt pirmo vietu kārtu pirms grupu turnīra beigām.