foto: Evija Trifanova/LETA
Štrombaham 30 vietu kāpums ATP rangā
Latvijas vīriešu tenisa izlases spēlētājs Roberts Štrombahs.
Citi sporta veidi
2023. gada 13. novembris, 12:11

Štrombaham 30 vietu kāpums ATP rangā

Jauns.lv/LETA

Latvijas tenisists Roberts Štrombahs jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā pakāpies par 30 vietām un šonedēļ ieņem 342. pozīciju.

Vēl Ernests Gulbis rangā zaudējis trīs vietas un ir 892. pozīcijā, bet Kārlis Ozoliņš ir par sešām vietām augstāk nekā pirms nedēļas un ierindojas dalītā 1443. pozīcijā.

Tikmēr dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis pakāpies par vienu vietu uz augšu un ir 150. vietā.

Dubultspēlēs Štrombahs zaudējis 46 vietas un ieņem 490. pozīciju, kamēr Mārtiņš Rocēns atguvis piecas vietas un tagad ir 1288. pozīcijā, Kārlis Ozoliņš pakāpies par vienu vietu (dalīta 1505.), bet Roberts Jaričevskis ir par 11 pozīcijām augstāk (dalīta 2248.).

Pirmais ATP rangā vienspēlēs joprojām ir serbs Novāks Džokovičs, kurš apsteidz spāni Karlosu Alkarasu un Daniilu Medvedevu, ceturtais arī šajā nedēļā ir itālis Janiks Siners, bet piekto vietu saglabā Andrejs Rubļovs. Grieķis Stefans Cicips ir sestais, par vienu pozīciju augstāk ir vācietis Aleksandrs Zverevs (ATP 7.), divas vietas augstāk ir dānis Holgers Rūne (ATP 8.) un polis Huberts Hurkačs (ATP 9.), kamēr vienu vietu zaudējis amerikānis Teilors Frics, kurš tagad noslēdz labāko desmitnieku.