Futbols
2023. gada 2. novembris, 10:29

Mančestras "United" nedienas turpinās, zaudējums un izstāšanās no cīņas par Līgas kausu

Jauns.lv/LETA

Ņūkāslas "United" komanda trešdien Anglijas futbola Līgas kausa ceturtajā kārtā jeb astotdaļfinālā apturēja iepriekšējās sezonas trofejas ieguvēju Mančestras "United".

"Old Trafford" notikušajā spēlē viesi bija pārāki ar rezultātu 3:0 (2:0).

Ņūkāslas komanda vadībā izvirzījās 28.minūtē, kad pēc Valentino Livramento gara reida un piespēles bumbu vārtos raidīja Migels Almirons. Astoņas minūtes vēlāk precīzu sitienu no tāluma soda laukumā izpildīja Lūiss Hols, kurš panāca 2:0.

Trīs vārtu pārsvaru Ņūkāslas vienība nodrošināja 60.minūtē, kad pēc pretuzbrukuma spēcīgu un zemu sitienu no soda laukuma robežas izpildīja Džozefs Viloks.

foto: Action Images via Reuters
Mančestras "United" par spīti zvaižņotajam sastāvam šosezon spēlē visai nepārliecinoši.

Ar 0:3 Mančestras "United" zaudēja arī svētdien notikušajā derbijā pret "City".

"Tas ir krietni zem standarta, ko sagaida no Mančestras "United". Mums vajag uzlabot savu sniegumu, un es esmu par to atbildīgs. Tā ir mana komanda un tā rāda sliktu sniegumu," teica Mančestras vienības galvenais treneris Ēriks ten Hags.

Ceturtdaļfināla spēles notiks pirms Ziemassvētkiem un tajās tiksies Liverpūles "Everton" ar Londonas "Fulham", Londonas "Chelsea" ar Ņūkāslas "United", pēc spēka trešās līgas komanda Bērzlemas "Port Vale" ar otrajā līmenī spēlējošo "Middlesbrough", kā arī "Liverpool" ar Vesthemas "United".

Līgas kausā sacenšas Anglijas pēc spēka pirmo četru turnīru - premjerlīgas, "Championship", "League One" un "League Two" - komandas. Mančestras "United" ar 20 uzvarām ir titulētākā, bet par reizi mazāk Līgas kausu ieguvuši "Liverpool" futbolisti.

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausā sacenšas visu līgu komandas.