foto: ZUMAPRESS.com
"Juventus" spēlētājs Fadžoli tiek diskvalificēts par likmju likšanu uz futbola mačiem
22 gadus vecais Nikola Fadžoli arī šosezon bijis Turīnas "Juventus" spēlētāju rotācijā.
Futbols
2023. gada 18. oktobris, 15:13

"Juventus" spēlētājs Fadžoli tiek diskvalificēts par likmju likšanu uz futbola mačiem

Jauns.lv/LETA

Itālijas Futbola federācija (FIGC) par azartspēļu noteikumu pārkāpšanu ir piespriedusi Turīnas "Juventus" vienības pussargam Nikolam Fadžoli septiņu mēnešu diskvalifikāciju.

Fadžoli no viena gada diskvalifikācijas jau ir izcietis piecu mēnešu sodu. Viņam tika piespriests arī naudas sods 12 500 eiro apmērā.

Lai risinātu savu azartspēļu problēmu, futbolists ir piekritis terapijas plānam vismaz sešu mēnešu garumā, paziņoja FIGC.

Paziņojumā savā tīmekļa vietnē FIGC vēsta, ka 22 gadus vecais futbolists ir pārkāpis noteikumu, kas aizliedz derības uz futbola spēlēm FIGC, Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) un Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) organizētajos pasākumos.

Fadžoli Itālijas izlasē debitēja pagājušā gada novembra draudzības spēlē ar Albāniju, bet tā ir palikusi viņa vienīgā spēle izlasē.

Fadžoli tautieši Sandro Tonali un Nikolo Dzaniolo pagājušajā nedēļā no Itālijas izlases treniņnometnes atgriezās savos Itālijas klubos, kad atklājās, ka viņi ir iesaistīti Turīnas prokuratūras veiktajā izmeklēšanā.

Avoti Itālijā vēsta, ka Ņūkāslas "United" pussargs Tonali un Birmingemas "Aston Villa" uzbrucējs Dzaniolo ir saistīti ar nelegālām derībām.