foto: ZUMAPRESS.com
Argentīnas futbolistes Pasaules kausa izcīņā atspēlē divu vārtu deficītu pret DĀR
Argentīnieties līksmo pēc otrajiem gūtajiem vārtiem
Futbols
2023. gada 28. jūlijs, 09:38

Argentīnas futbolistes Pasaules kausa izcīņā atspēlē divu vārtu deficītu pret DĀR

Jauns.lv/LETA

Argentīnas sieviešu futbola izlase piektdien Pasaules kausa finālturnīrā atspēlējās no divu vārtu deficīta un maču pret Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) valstsvienību noslēdza neizšķirti 2:2 (0:1).

Pirmajā puslaikā pēc spēlētām 30 minūtēm DĀR vienību vadībā izvirzīja Linda Motlhalo, bet otrajā puslaikā divu vārtu pārsvaru panāca Tembi Kgatlana.

Tuvojoties pamatlaika beigām, argentīnietes piecu minūšu laikā guva divus vārtus un izlīdzināja rezultātu. Vispirms 74.minūtē DĀR vārtos bumbu raidīja Sofija Brauna, bet pēc tam rezultāts kļuva 2:2 pēc Rominas Nunjesas precīzā sitiena.

DĀR futbolistes Pasaules kausa finālturnīros ir aizvadījušas piecus mačus, kuros nav tikušas pie uzvarām, taču arī Argentīna, kas spēlē jau ceturtajā Pasaules kausā, 11 spēļu laikā panākumus nav izcīnījusi.

G apakšgrupas līderes ir Zviedrija un Itālija, kuras tikušas pie trīs punktiem, bet pa vienam punktam ir DĀR un Argentīnai.

Futbolistes par Pasaules kausa trofeju cīnās devīto reizi, šogad pirmo reizi piedaloties 32 komandām.

Pirms četriem gadiem Francijā notikušā finālturnīra finālā ASV ar 2:0 uzvarēja Nīderlandi un ceturto reizi svinēja panākumu šajā turnīrā, izcīnot trofeju otro reizi pēc kārtas. Divreiz meistarsacīkstēs uzvarējusi Vācija, bet pa vienam titulam ir Norvēģijai un Japānai.