Ronaldam Ķēniņam -2, "Canucks" zaudē Čikāgā. VIDEO
Ronalds Ķēniņš spēlēja gandrīz 14 minūtes (13:49), izdarīja divus spēka paņēmienus, bet spēli beidza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi.
Hokejs
2015. gada 3. aprīlis, 10:19

Ronaldam Ķēniņam -2, "Canucks" zaudē Čikāgā. VIDEO

Jauns.lv

Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' ceturtdien ar 1:3 zaudēja Čikāgas ''Blackhawks'' Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, taču joprojām saglabā otro vietu Klusā okeāna divīzijā, kad regulārajā sezonā tai atlicis aizvadīt četras spēles, liecina organizatoru informācija.

Ķēniņš spēlēja gandrīz 14 minūtes (13:49), izdarīja divus spēka paņēmienus, bet spēli beidza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi.

Teuvo Tervainens pirmajā trešdaļā izvirzīja ''Blackhawks'' vadībā, bet Dereks Dorsets līdz pirmajam pārtraukumam paspēja rezultātu izlīdzināt. Trešajā periodā Džonatans Teivss un Markuss Krugers mājiniekiem guva vēl divus vārtus, bet uzvara ļāva ''Blackhawks'' kvalificēties Stenlija kausa izcīņai.

Pēc ceturtdienas uzvaras ar 4:1 pār ''Canucks'' lielākajiem konkuirentiem Kalgari ''Flames'', Stenlija kausa izcīņai kvalificējās arī Sentluisas ''Blues''.

Patlaban zināmas septiņas no 16 Stenlija kausa izcīņas dalībniecēm. Tai kvalificējas pa trim labākajām komandām no četrām divīzijām un pa divām nākamajām labākajām komandām pēc punktiem no katras konferences.

NHL regulārā sezona finišēs 11. aprīlī.

Mača spilgtākās epizodes - video:


BNS/Foto: Vida Press