foto: imago/Uk Sports Pics Ltd
Anglijas izlases zvaigzne Stērlings pametis Kataru un atgriezies Lielbritānijā
Anglijas izlases uzbrūkošais pussargs Rahīms Stērlings.
Futbols
2022. gada 5. decembris, 13:42

Anglijas izlases zvaigzne Stērlings pametis Kataru un atgriezies Lielbritānijā

Jauns.lv/LETA

Anglijas futbola izlases uzbrucējs Rahīms Stērlings ģimenes apstākļu dēļ atstājis valstsvienību un atgriezies Lielbritānijā.

Pēc ielaušanās futbolista mājās Stērlings devies apraudzīt savu ģimeni. Iebrukuma brīdī futbolista mājās bija viņa sieva un trīs bērni.

"Mums viņam jādod laiks, lai atrisinātu visas problēmas un būtu kopā ar ģimeni. Šobrīd tas ir pats svarīgākais," teica Anglijas futbola izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits.

Zīmīgi, ka šī nav pirmā reize, kad laupītāji iebrukuši Stērlinga mājās. Iepriekš tas notika 2018. gadā un divus gadus vēlāk laupītāju grupējums tika apcietināts, vēsta BBC.

Stērlings svētdien nebija pieteikumā Pasaules kausa astotdaļfināla mačā, kurā Anglija ar 3:0 uzveica Senegālu. Apakšgrupā Stērlings piedalījās divās no trim spēlēm, pret Irānu atzīmējoties ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Stērlings kļuvis par otro Anglijas izlases futbolistu, kurš pametis Kataru, jo iepriekš Pasaules kausa norises vietu personisku iemeslu dēļ pameta arī Londonas "Arsenal" aizsargs Bens Vaits.

Ceturtdaļfināla maču Anglija aizvadīs sestdien, kad tiksies ar pašreizējo trofejas glabātāju Franciju.